O πρώην διευθυντής του FBI κατέθεσε για την υπόθεση της ανάμιξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές - iefimerida.gr

O πρώην διευθυντής του FBI κατέθεσε για την υπόθεση της ανάμιξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές

Φωτογραφία: ΑP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομάδα του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ, που ερευνά την υπόθεση της ανάμιξης της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016, πήρε κατάθεση από τον πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ τον περασμένο χρόνο, υποστηρίζει σε σημερινό δημοσίευμά της η εφημερίδα New York Times.

Στο επίκεντρο αυτής της κατάθεσης βρέθηκαν τα υπομνήματα που είχε γράψει ο Κόμεϊ για τις επαφές που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ που φέρεται ότι τον αποθάρρυνε.

Ο Τραμπ απέλυσε τον Κόμεϊ τον περασμένο Μάιο, όταν εκείνος επιβεβαίωσε δημοσίως ότι η ομοσπονδιακή αστυνομία ερευνούσε το αν το προεκλογικό επιτελείο του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου είχε συμπράξει με τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Ροντ Ρόζενσταϊν ανέθεσε στη συνέχεια την έρευνα στον Μιούλερ.

Την περασμένη εβδομάδα έδωσε κατάθεση στην ομάδα του Μιούλερ και ο υπουργός Δικαιοσύνης Τζεφ Σέσιονς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέιμς Κόμεϊ FBI
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ