Στον τελικό του League Cup η Μάντσεστερ Σίτι - iefimerida.gr

Στον τελικό του League Cup η Μάντσεστερ Σίτι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον τελικό του League Cup προκρίθηκε η Μάντσεστερ Σίτι που νίκησε εκτός έδρας με 3-2 την Μπρίστολ Σίτι και σε συνδυασμό με το 2-1 του πρώτου αγώνα έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το «εισιτήριο» για την καταληκτική αναμέτρηση της διοργάνωσης.

Ο Σανέ στο 43' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ στο 50' ο Αγουέρο έκανε το 2-0 και ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι. Στο 64' ο Πακ μείωσε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενω στα τελευταία λεπτά του αγώνα, παρά το γεγονός ότι η πρόκριση είχε κριθεί, το ματς πήρε φωτιά.

Στο 90+4' ο Φλιντ ισοφάρισε (2-2), αλλά δύο λεπτά αργότερα ο Ντε Μπράιν έσβησε κάθε ελπίδα των παικτών της Μπρίστολ για να κάνουν την ολική ανατροπή. Η Σίτι, πλέον, περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της στον τελικό που θα προκύψει από την αυριανή (24/01) αναμέτρηση της Αρσεναλ με την Τσέλσι. Το πρώτο παιχνίδι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαντσεστερ Σίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ