Survivor 2: Αγώνας ασυλίας-θρίλερ -Νίκη για τους Μαχητές με τρομερό Ηλία Γκότση - iefimerida.gr

Survivor 2: Αγώνας ασυλίας-θρίλερ -Νίκη για τους Μαχητές με τρομερό Ηλία Γκότση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυνατό ήταν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας του φετινού Survivor με Μαχητές και Διάσημους να ρίχνονται στον στίβο μάχης, θέλοντας να παραμείνουν «αλώβητοι».

Οι παίκτες κλήθηκαν να περάσουν εμπόδια, κρατώντας έναν κρίκο, και στον τελικό στόχο να ρίξουν κορίνες. Οι παίκτες έπρεπε να είναι γρήγοροι στα εμπόδια και να περάσουν μέσα από νερά και λάσπη, αλλά και αποτελεσματικοί στις κορίνες, οι οποίες έκριναν και το αποτέλεσμα.

Οι Διάσημοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν, ωστόσο, οι Μαχητές ισοφάρισαν 4-4 και από εκείνη τη στιγμή ο αγώνας έγινε ντέρμπι. Οι Μαχητές πήραν προβάδισμα και φάνηκε πως πάνε για τη νίκη, ωστόσο, οι Διάσημοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έκαναν το 9-9.

Η ασυλία κρίθηκε στο τέλος, όπου και οι Μαχητές διάλεξαν να αγωνιστεί ο Ηλίας και η Μελίνα, ενώ οι Διάσημοι επέλεξαν την Κατερίνα Δαλάκα και τον Μιχάλη Μουρούτσο. Η Κατερίνα Δαλάκα έκανε δύο απίστευτες κούρσες και ο Μιχάλης Μουρούτσος εκμεταλλεύτηκε το προβάδισμα, φτάνοντας πρώτος στις κορίνες. Ωστόσο, οι Μαχητές έδειξαν πως είναι εκεί μόνο για τη νίκη. Ο Ηλίας το πάλεψε και παρά τον τραυματισμό του, πήρε τη νίκη.

Οι Μαχητές έκαναν το 10-9 και πήραν την ασυλία, κάνοντας το 3 στα 3.

Οι Διάσημοι πάνε στο συμβούλιο του νησιού και θα ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη για αποχώρηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 Survivor Survivor 2018 Ηλίας Γκότσης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ