Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός και ΑΕΚ έτοιμοι για τη μάχη στο Καραϊσκάκη - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός και ΑΕΚ έτοιμοι για τη μάχη στο Καραϊσκάκη

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολυμπιακός και ΑΕΚ μπαίνουν το βράδυ της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη, στη μάχη του Κυπέλλου, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Ο ΟΣΦΠ έχει καλή... αύρα μετά το θετικό σερί νικών με τον Οσκαρ Γκαρθία να ετοιμάζεται για το πρώτο πολύ δύσκολο και κρίσιμο ματς στον παγκο του Ολυμπιακού, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει να δει αντίδραση από την ομάδα του μετά την Σαββατιάτικη γκέλα στην Λάρισα όπου άφησε στο -3 την ΑΕΚ από τους Πειραιώτες.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος στου Ρέντη ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης, την οποία και απαρτίζουν οι εξής 22 ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Μποτία, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ένχελς, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ζιλέ, Χατζισαφί, Ίβουσιτς, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Σεμπά, Ταχτσίδης, Βρουσάι. Εκπλήξεις επί της ουσίας δεν υπήρχαν από τον Ισπανό τεχνικό. Εκτός έμειναν οι Οτζίτζα Οφόε (ιατρικά έτοιμος αλλά εκτός ρυθμού), Ελαμπντελαουί (στόχος να είναι στο 100% στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ), Καρσελά (ανέτοιμος), Ίγκορ Σίλβα, Μαρτίνς και όσοι δεν υπολογίζονται (Μίλιτς, Εμενίκε, Καπίνο, Ζντιέλαρ). Για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε σε αποστολή ο Ίβιτσα Ίβουσιτς, 23χρονος Κροάτης γκολκίπερ και τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού.

Με τον Αντρέ Σιμόες για πρώτη φορά στην αποστολή μετά από τις 16 Δεκεμβρίου, θα πάει η ΑΕΚ αύριο στο γήπεδο Καραϊσκάκη για το πρώτο ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε αφήσει εκτός του Πορτογάλο μέσο από το ματς του περασμένου Σαββάτου (με την Λάρισα, προκειμένου να τον έχει στο 100% της ετοιμότητα του, για το ντέρμπι. Κατά τα άλλα, οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού για την αποστολή δεν είχαν εκπλήξεις, με εξαίρεση την απουσία του Γιώργου Γιακουμάκη. Βεβαίως ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός και τον Κλωναρίδη, κάτι που ενδεχομένως συνδέεται και με τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του παίκτη. Πάντως λόγω τραυματισμού, μόνο ο Τσόσιτς και οι μόνιμα απόντες Μάνταλος και Γιόχανσον, δεν είναι στη διάθεση του Χιμένεθ. Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Σιμόες, Μπακασέτας, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Μοράν, Γιούσης, Λιβάγια, Αραούχο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ