Η 90χρονη Μίνι Μάους απέκτησε αστέρι στη λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η 90χρονη Μίνι Μάους απέκτησε αστέρι στη λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ [εικόνες]

Εορταστικό κλίμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μίνι Μάους κατέκτησε τη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ αποκτώντας το δικό της αστέρι, 40 χρόνια μετά τον αγαπημένο της Μίκι.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προς τιμήν της 90ης επετείου από την πρώτη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney όπου εμφανίζεται η ηρωίδα αυτή των καρτούν.

Η 90χρονη Μίνι Μάους απέκτησε αστέρι στη λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η 90χρονη Μίνι Μάους απέκτησε αστέρι στη λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο πρόεδρος της Walt Disney Μπομπ Ιγκερ, η Χάιντι Κλουμ και η τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι ήταν ανάμεσα στις προσωπικότητες που παραβρέθηκαν χθες, στη Λεωφόρο Χόλιγουντ στο Λος 'Αντζελες για την εκδήλωση, μπροστά από τον κινηματογράφο El Captain που ανήκει στον αμερικανικό όμιλο ψυχαγωγίας και μίντια.

Η 90χρονη Μίνι Μάους απέκτησε αστέρι στη λεωφόρο της δόξας στο Χόλιγουντ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Μίκι Μάους, ο ήρωας κινουμένων σχεδίων της Walt Disney, απέκτησε το δικό του αστέρι το 1978, και ο Μπομπ Ιγκερ χαρακτηρίζοντας τη Μίνι "ίνδαλμα" δήλωσε ότι "μετά από 90 χρόνια παρουσίας στον κόσμο του θεάματος, ήταν καιρός και εσύ να έχεις το δικό σου άστρο".

Η Μίνι πρωτοεμφανίστηκε στην ταινία του 1928 Steamboat Willie ("Ατμόπλοιο Γουίλι") και έκτοτε εμφανίζεται σε περισσότερες από 70 ταινίες, δήλωσε ο Ιγκερ αποκαλώντας την "επίσημη πρώτη κυρία της Εταιρίας Γουόλτ Ντίσνεϊ".

Steamboat Willie

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ