Ο Τραμπ φωτογραφίζεται στο άδειο γραφείο του και το διαδίκτυο παραληρεί [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Τραμπ φωτογραφίζεται στο άδειο γραφείο του και το διαδίκτυο παραληρεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ ήθελε να δείξει στο έθνος πως εργάστηκε πολύ σκληρά το Σαββατοκύριακο μετά το κλείσιμο της κυβέρνησης λόγω των αποτυχημένων διαπραγματεύσεων για τον προϋπολογισμό.

Κάλεσε λοιπόν τον φωτογράφο του για να τον τραβήξει σε μερικές πόζες στο Οβάλ Γραφείο. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζε.

Ο Τραμπ φωτογραφίζεται στο άδειο γραφείο του και το διαδίκτυο παραληρεί [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Ο Λευκός Οίκος έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που δείχνει τον Τραμπ να κάθεται μπροστά σε ένα άδειο γραφείο κρατώντας το ακουστικό του τηλεφώνου σε μια περίεργη γωνία, ενώ φορά και το γνωστό καπέλο του με το σλόγκαν «Κάντε την Αμερική σπουδαία και πάλι». Αμέσως μετά η φωτογραφία έγινε viral για όλους τους λάθος λόγους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το διαδίκτυο τρελάθηκε και οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο.

Ο Τραμπ φωτογραφίζεται στο άδειο γραφείο του και το διαδίκτυο παραληρεί [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Για όλους εσάς που εργάζεστε σε γραφείο: Μοιάζει αυτό με το γραφείο κάποιου που δουλεύει;» έγραψε κάποιος και η ανάρτησή του αναπαράχθηκε με ταχύτητα αστραπής. «Ναι, εδώ ο Πρόεδρος. Προεδρεύω πολύ στο μέγιστο βαθμό. Πάρα πολύ και σε εσάς» σχολίασε ένας άλλος, «Γεια σου Μελάνια, ξέρεις που είναι το καπέλο μου;» έγραψε ένας τρίτος.

Δεν έλειψε φυσικά και η σύγκριση με τον πρώην Αμερικανό πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, με κάποιον να αναρτά: «Ο Ομπάμα εν ώρα εργασίας στο Οβάλ Γραφείο. Ο Τραμ εν ώρα «εργασίας» στο Οβάλ Γραφείο, Μπορείτε να εντοπίσετε τη διαφορά;» προσθέτοντας μία φωτογραφία του Μπαράκ Ομπάμα στο Λευκό Οίκο.

Obama working in the Oval Office. Trump “working” in the Oval Office. Can you spot the difference? pic.twitter.com/16ehEt7SeC

Αμέσως πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν πως ο Ομπάμα εκτός από το γεμάτο γραφείο, είχε και οικογενειακές φωτογραφίες ακριβώς από πίσω σε αντίθεση με τον Ντόναλντ Τραμπ που δε διακρίνεται ούτε μία φωτογραφία της οικογένειάς του, παρά μόνο μετάλλια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ