Κορακάκη: Με «λύγισε» το ανέλπιστο που συνέβη στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης [εικόνα] - iefimerida.gr

Κορακάκη: Με «λύγισε» το ανέλπιστο που συνέβη στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης [εικόνα]

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Λύγισε» η Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη, με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, όπως αναφέρει σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο συλλαλητήριο, όμως όσα συνέβησαν εκεί την έκαναν να «λυγίσει».

«Εχθές δεν κατάφερα να παραβρεθώ στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης. Το ανάρπαστο όμως που συνέβη εκεί, με "λύγισε". Η συγκέντρωση χιλιάδων πολιτών, ειρηνικά, αποφασιστικά, περήφανα. Σε αυτό το σημείο, πριν κάποιοι επιχειρήσουν -άστοχα- να προσδώσουν χαρακτηρισμούς και φτιάξουν ακραίες εικασίες για τα πιστεύω μου, έχω να πω, πως τουλάχιστον, θα πέσουν έξω», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Κορακάκη, στην ανάρτηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Έχουμε αξιοπρέπεια, που πρέπει να μείνει αλώβητη. Λιμάνια, αεροδρόμια, γη, πωλούνται. Αξίες ΟΧΙ», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ