Η απίστευτη απάντηση της Ναταλίας Γερμανού σε σχόλιο για τον Παρθένη - iefimerida.gr

Η απίστευτη απάντηση της Ναταλίας Γερμανού σε σχόλιο για τον Παρθένη

Ο ΑΛέξανδρος Παρθένης και η Ναταλία Γερμανού σε παλαιότερη έξοδό τους. Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πρώτο του αγώνα στο Survivor έδωσε χθες ο Αλέξανδρος Παρθένης και φυσικά οι χρήστες του Twitter δεν μπορούσαν να αφήσουν ασχολίαστο το γεγονός.

Κάποια στιγμή, λίγο μετά τη νίκη του, ένας χρήστης έγραψε: «Τέτοια αγωνία για το αν θα βάλει το ξύλο ο Παρθένης δεν είχα νιώσει ούτε όταν χώρισε με την Γερμανού» κάτι που έσπευσε να σχολιάσει αμέσως η γνωστή μουσική παραγωγός και παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού. «Ούτε εγώ» έγραψε η ίδια με μια δόση χιούμορ.

Ούτε εγώ! https://t.co/ILC7whwaY4

Αργότερα, ένας άλλος χρήστης σχολίασε το γεγονός πως ο Αλέξανδρος Παρθένης έχει μεγαλώσει με την Γερμανού να απαντά: «Μια χαρά είναι».

Φαίνεται πάντως πως η παρουσιάστρια είναι φανατική θαυμάστρια του Survivor καθώς σχολιάζει τα τεκταινόμενα όπως όταν έγραψε: «Ο άλλος βρυχάται σαν το δαίμονα και μόνο τη Μαίρη Πόπινς δεν έχει χτυπήσει τατού στο λαιμό».

Ο άλλος βρυχάται σαν το δαίμονα και μόνο τη Μαίρη Πόππινς δεν εχει χτυπήσει τατού στο λαιμό. #survivorGR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ