Μυστήριο με την πτώση άνδρα από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Ομόνοια -Δεν ήταν πελάτης - iefimerida.gr

Μυστήριο με την πτώση άνδρα από μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Ομόνοια -Δεν ήταν πελάτης

EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια. Ενας άνδρας έπεσε από τον 5ο όροφο και έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ αργά το βράδυ της Δευτέρας, ο άνθρωπος που έπεσε από τον 5ο όροφο, δεν ήταν πελάτης του ξενοδοχείου. Εμφανίστηκε χθες το βράδυ, διέσχισε την είσοδο του κτιρίου και μπήκε στο εσωτερικό του. Οταν η υπάλληλος τον ρώτησε που πηγαίνει, εκείνος δεν της απάντησε ποτέ και την αγνόησε. Στη συνέχεια ειδοποίησε την αστυνομία, γιατί δεν ήταν πελάτης του ξενοδοχείου, αλλά όταν έφτασαν οι Αστυνομικοί τον είδαν να πέφτει στο κενό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, αλλά τελικά κατέληξε. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ στην τσάντα που είχε μαζί του εντοπίστηκαν πολλά χρήματα και τιμαλφή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ