Ραμόνα Βλαντή: Η βασίλισσα του κιτς είναι η κα Κατσαΐτη [βίντεο] - iefimerida.gr

Ραμόνα Βλαντή: Η βασίλισσα του κιτς είναι η κα Κατσαΐτη [βίντεο]

Η Ραμόνα Βλαντή (Φωτογραφία: NDPphoto)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ραμόνα Βλαντή ήταν η παίκτρια που νίκησε το «My style Rocks» και ξεχώρισε όχι μόνο για το στιλ της αλλά και την έντονη προσωπικότητά της.

Οι κόντρες της με την κριτική επιτροπή και ιδιαίτερα με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη ήταν επικές, καθώς η παίκτρια δεν δίσταζε να λέει ανοικτά τη γνώμη της.

Αυτό έκανε και τώρα ως καλεσμένη της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό, όταν κλήθηκε να σχολιάσει το ντύσιμο διάσημων Ελληνίδων.

Για την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Η βασίλισσα του κιτς είναι η κα Κατσαΐτη! Εννοώ του καλού κιτς, όχι το κακό. Φοράει όλα αυτά μαζί, περίεργα χρώματα τα συνδυάζει, έχει ένα ταλέντο πάνω σε αυτό, να συνδυάζει το αταίριαστο».

Για την Ευαγγελία Αραβανή είπε: «Δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι για το στυλ της, αλλά είναι μια παρουσία που δεν θα περάσει ποτέ απαρατήρητη. Όπου την έχω πετύχει έξω δεν θέλει να κάνει μπαμ, κινείται σε χαμηλούς τόνους στα ρούχα της».

Για την Ζέτα Μακρυπούλια: «Καμιά φορά που την έχω πετύχει σε περιοδικά δεν μου αρέσει όπως ντύνεται, καθόλου. Δεν ντύνεται ωραία».

Για την Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν μου αρέσει και πολύ. Θέλει λίγη δουλίτσα ακόμα. Θα μπορούσε και καλύτερα γιατί είναι πάρα πολύ ωραία παρουσία».

Για την Κατερίνα Καινούργιου: «Η Κατερίνα ενώ μου αρέσει σαν παρουσία, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, δε μου αρέσει καθόλου πως ντύνεται, καθόλου καθόλου. Δεν ξέρω αν έχει στυλίστα, αλλά και έξω που την έχω πετύχει, δεν μου αρέσει καθόλου, είναι too much. Τα μαλλιά της, οι βλεφαρίδες είναι είναι τόσο πολύ… και το μακιγιάζ και το ντεκολτέ και τα μήκη που φοράει… Έχει βολευτεί σ’ αυτή την εικόνα».

Πηγή βίντεο: gossip-tv

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ