Αρση βαρών: Ο Πύρρος Δήμας «τελείωσε» τον Βαλέριο Λεωνίδη από εθνικό προπονητή - iefimerida.gr

Αρση βαρών: Ο Πύρρος Δήμας «τελείωσε» τον Βαλέριο Λεωνίδη από εθνικό προπονητή

Ο Πύρρος Δήμας (Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την καθαίρεση του Βαλέριου Λεωνίδη, από τη θέση του εθνικού προπονητή της άρσης βαρών, ξεκίνησε ο Πύρρος Δήμας τις αλλαγές, μετά την επιστροφή του στην προεδρία της ομοσπονδίας.

Μάλιστα, ο Λεωνίδης- άλλοτε συναθλητής του Δήμα στην «dream team» της ελληνικής άρσης βαρών- ενημερώθηκε μέσω email για την καθαίρεσή του και τη μετάθεσή του στον τομέα της ανάπτυξης. Σε αυτό, δεν εξηγείται ο λόγος, παρά μόνο του ζητά να παραδώσει το ταχύτερο δυνατό το κλειδί του προπονητηρίου στον Αγιο Κοσμά, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Οσο για τον αντικαταστάτη του, ο Δήμας επέλεξε τον Χρήστο Κωνσταντινίδη για τη θέση του εθνικού προπονητή. Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος είχε γίνει γνωστός το 1997, όταν μέσω τηλεοπτικής εκπομπής είχε καταγγείλει τον τότε ομοσπονδιακό προπονητή Χρήστο Ιακώβου για χορήγηση απαγορευμένων ουσιών σε αθλητές της άρσης βαρών. Καταγγελία που στη συνέχεια ανακάλεσε.

Επίσης, ως βοηθό προπονητή ο πρόεδρος της ομοσπονδίας επέλεξε τον αδελφό του, Οδυσσέα Δήμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ