«Εγδυσαν» Ιάπωνες τουρίστες στη Βενετία -Ο απίστευτος λογαριασμός που πλήρωσαν σε εστιατόριο - iefimerida.gr

«Εγδυσαν» Ιάπωνες τουρίστες στη Βενετία -Ο απίστευτος λογαριασμός που πλήρωσαν σε εστιατόριο

«Χρυσάφι» πλήρωσαν τις μπριζόλες στη Βενετία (Φωτογραφία αρχείου: AP/ Sarah Crowder)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά, ένας απίστευτος λογαριασμός που κλήθηκαν να πληρώσουν τουρίστες σε εστιατόριο στη Βενετία έχει προκαλέσει οργή.

Ακόμη και ο δήμαρχος της πόλης ξέσπασε για το γεγονός ότι τέσσερις Ιάπωνες πλήρωσαν 1.100 ευρώ για τέσσερις μπριζόλες, ένα πιάτο τηγανητά ψάρια και νερό. Οι φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν στην αστυνομία, μετά το... σοκ που έπαθαν όταν είδαν τον λογαριασμό σε εστιατόριο κοντά στην πλατεία Αγίου Μάρκου.

Τρεις φίλες τους επέλεξαν άλλο εστιατόριο, αλλά και εκείνες κατέληξαν να πληρώσουν 350 ευρώ για τρία πιάτα ζυμαρικών με θαλασσινά, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.

«Θα εξετάσουμε σχολαστικά αυτό το επεισόδιο», έγραψε ο δήμαρχος Λουίτζι Μπρουνάρο στο Twitter. «Αν επιβεβαιωθεί αυτό το ντροπιαστικό συμβάν, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τιμωρήσουμε τους υπεύθυνους. Είμαστε πάντα υπέρ της δικαιοσύνης», έγραψε ακόμη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στη Βενετία. Τον περασμένο Νοέμβριο, τρεις Βρετανοί τουρίστες είχαν διαμαρτυρηθεί στον δήμαρχο γιατί κλήθηκαν να πληρώσουν 526 ευρώ σε εστιατόριο, για πιάτα που δεν είχαν παραγγείλει. Λίγες ημέρες νωρίτερα, ζευγάρι από την Ιαπωνία είχε κληθεί να δώσει 120 ευρώ για μία αστακομακαρονάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βενετία εστιατόριο λογαριασμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ