Ο Στέφανος Κορκολής σε ένα άκρως αποκαλυπτικό «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα μόνο στο Novalifε [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο Στέφανος Κορκολής σε ένα άκρως αποκαλυπτικό «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα μόνο στο Novalifε [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 22.30 η Κατερίνα Λάσπα συναντά το απόλυτο pop idol των 90s Στέφανο Κορκολή, που μιλάει για όλα, στην εκπομπή «RealtaLK», αποκλειστικά στο NovalifεHD!

Στην δεύτερη εκπομπή του νέου κύκλου επεισοδίων του «RealtaLK», η Κατερίνα Λάσπα υποδέχεται τον Έλληνα συνθέτη, πιανίστα και ερμηνευτή Στέφανο Κορκολή.

Ο Στέφανος Κορκολής σε ένα άκρως αποκαλυπτικό «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα μόνο στο Novalifε [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Σαν δυο φίλοι που βρίσκονται μετά από χρόνια, συζητούν για τα ξεκαθαρίσματα που έκανε στη ζωή του, για ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς και για τις αδυναμίες και τα ελαττώματά του! Παράλληλα, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια γύρω από την παρεξήγηση με τον Σάκη Ρούβα, τους λόγους που τον έδιωξαν από το σχολείο, τη σχέση πατέρα-γιού που έχει με τον Μίκη Θεοδωράκη αλλά και για το μεγάλο στοίχημα της μελοποίησης του Καβάφη. Επιπλέον, μιλάει για την ασθένεια της μητέρας του που σημάδεψε την εφηβεία του. Όλα αυτά δίπλα στο πιάνο του, χαρίζοντάς μας αποκλειστικά, μοναδικές μουσικές στιγμές από ένα έργο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Ο Στέφανος Κορκολής σε ένα άκρως αποκαλυπτικό «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα μόνο στο Novalifε [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Στο νέο κύκλο του «RealtaLK» η Κατερίνα Λάσπα συναντά σε απροσδόκητα τετ α τετ πολυσυζητημένους άνδρες που σίγουρα δεν περνούν απαρατήρητοι. Άνδρες των οποίων η πορεία, το έργο και η στάση ζωής τους, τους έκανε να ξεχωρίσουν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σημαντικές προσωπικότητες που για πολλούς αποτελούν έμπνευση, σημείο αναφοράς, παράδειγμα προς μίμηση!

Ο Στέφανος Κορκολής σε ένα άκρως αποκαλυπτικό «RealtaLK» με την Κατερίνα Λάσπα μόνο στο Novalifε [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2

Η εκπομπή έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ λασπα Nova Κορκολής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ