Παντρεύεται και άλλη εγγονή της βασίλισσας -Πώς η πριγκίπισσα Ευγενία μπλέχτηκε στα δίχτυα ενός πρώην μπάρμαν [εικόνες] - iefimerida.gr

Παντρεύεται και άλλη εγγονή της βασίλισσας -Πώς η πριγκίπισσα Ευγενία μπλέχτηκε στα δίχτυα ενός πρώην μπάρμαν [εικόνες]

Φωτοφραφία: AP/ Πως ένας πρώην μπάρμαν χωρίς σπουδές κέρδισε την καρδιά της εγγονής της Βασίλισσας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας ακόμη βασιλικός γάμος θα γίνει μέσα στο 2018, με τους Βρετανούς να περιμένουν τώρα εκτός από την γέννα της Κέιτ Μίντλετον και τον γάμο του Πρίγκιπα Χάρι και τον γάμο της Πριγκίπισσας Ευγενίας της Υόρκης.

Η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ αρραβωνιάστηκε τον σύντοφό της Τζακ Μπρουκσπανκ, πρώην μπάρμαν κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Νικαράγουα στις αρχές του μήνα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί στον Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνσδορ, εκεί δηλαδή που θα παντρευτεί και ο Πρίγκιπας Χάρι την άνοιξη.

Παντρεύεται και άλλη εγγονή της βασίλισσας -Πώς η πριγκίπισσα Ευγενία μπλέχτηκε στα δίχτυα ενός πρώην μπάρμαν [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Μάλιστα, οι Βρετανοί περιμένουν πως και πως τα επίσημα πορτραίτα του ζευγαριού, έτσι ώστε να δουν και το δαχτυλίδι με το οποίο ο Τζακ ζήτησε σε γάμο μία γαλαζοαίματη.

Αν και η Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης είναι πιο νέα εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ, η ίδια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με την σχέση της με τα βρετανικά μέσα να περιγράφουν πως ένας πρώην μπάρμαν(χωρίς σπουδές)κατάφερε να κλέψει την καρδιά μιας γαλαζοαίματης.

Παντρεύεται και άλλη εγγονή της βασίλισσας -Πώς η πριγκίπισσα Ευγενία μπλέχτηκε στα δίχτυα ενός πρώην μπάρμαν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Love story σαν από ταινία

Ηταν Φεβρουάριος του 2010,όταν η Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης ταξίδεψε με την οικογένεια της σε ένα πριβέ ελβετικό θέρετρο για να γιορτάσει τα 50α γενέθλια του πατέρα της, του Δούκα της Υόρκης, Πρίγκιπα Ανδρέα.

Εκεί σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο Ευγενία ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον Τζακ, ο οποίος βρέθηκε εκεί για πολύ λίγες μέρες μαζί με φίλους του για να κάνουν σκι.

Έτσι την εποχή που η Ευγενία σπούδαζε πολιτικές επιστήμες και ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ, ο 20χρονος Τζακ, εργαζόταν μετά το σχολείο σε ένα στέκι στην κομητεία του Ντέβον, έχοντας χρέη μπάρμαν και σερβιτόρου, καθώς εκτός από τα φτιάχνει ποτά, έπρεπε να στρώνει και τα τραπέζια του μαγαζιού.

Παντρεύεται και άλλη εγγονή της βασίλισσας -Πώς η πριγκίπισσα Ευγενία μπλέχτηκε στα δίχτυα ενός πρώην μπάρμαν [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Βέβαια τίποτα από αυτά δεν στάθηκαν εμπόδιο για το ζευγάρι, καθώς η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον ίδιο χρόνο, βγαίνοντας από κλαμπ του Λονδίνου χεράκι- χεράκι. Από τότε, εδώ και 8 χρόνια η πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης και ο Τζακ είναι αχώριστοι.

Από σερβιτόρος, σύζυγος γαλαζοαίματης με δική του επιχείρηση

Αν και δεν φοίτησε σε Πανεπιστήμιο, ο Τζακ πήγε σε ένα ακριβό σχολείο, όπου τα δίδακτρα τον χρόνο κοστίζουν 10.000 λίρες.

Ο ίδιος γνώριζε εξ αρχής πως ήθελε να ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης και γι ΄αυτό ξεκίνησε ως μπάρμαν- σερβιτόρος σε μπρασερί στο Τσέλσι.

Παντρεύεται και άλλη εγγονή της βασίλισσας -Πώς η πριγκίπισσα Ευγενία μπλέχτηκε στα δίχτυα ενός πρώην μπάρμαν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δήλωσε πως ο Πρίγκιπας Χάρι ήταν πελάτης του μαγαζιού, πριν ακόμη την Ευγενία.

Στην συνέχεια ο Τζακ από σερβιτόρος έγινε διευθυντής ενός κοκτέιλ μπαρ το οποίο βρίσκεται σε ένα από τους πιο κεντρικούς δρόμους του Λονδίνοτ, κοντά στο ξενοδοχείο Ritz.

Ωστόσο, ο ίδιος το 2016 άφησε το πόστο του για να ασχοληθεί με το εμπόριο κρασιού, μπύρας και άλλων αλκοολούχων ποτών, στήνοντας έτσι την δική του σχετική επιχείρηση.

Σήμερα ο Τζακ είναι και πρεσβευτής της τεκίλας Casamigos, στην οποία ιδιοκτήτης είναι ο... Τζορτζ Κλούνεϊ.

Παντρεύεται και άλλη εγγονή της βασίλισσας -Πώς η πριγκίπισσα Ευγενία μπλέχτηκε στα δίχτυα ενός πρώην μπάρμαν [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Μάλιστα, οι πρόγονοι του Τζακ είχαν βασιλική καταγωγή καθώς ο προπάππους του ήταν γιος του κόμη του Λέστερ, ενώ ο ίδιος συνδέεται γενεαλογικά με τον βασιλιά Εδουάρδο Γ΄ της Αγγλίας του 14ου αιώνα, αλλά και με τον Ιάκωβος Β΄ της Αγγλίας του 15ου αιώνα.

Όσο για την Πριγκίπισσα Ευγενία, εκείνη έχει σπουδάσει Ιστορία της Τέχνης, Πολιτικές Επιστήμες και Αγγλική Λογοτεχνία και εργάζεται σε οίκο δημοπρασιών στο Λονδίνο.

Παντρεύεται και άλλη εγγονή της βασίλισσας -Πώς η πριγκίπισσα Ευγενία μπλέχτηκε στα δίχτυα ενός πρώην μπάρμαν [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ