Εστιατόριο στη Βενετία χρέωσε 1.100 ευρώ σε Γιαπωνέζους φοιτητές για τρία steak και τηγανητά ψάρια! - iefimerida.gr

Εστιατόριο στη Βενετία χρέωσε 1.100 ευρώ σε Γιαπωνέζους φοιτητές για τρία steak και τηγανητά ψάρια!

Το εστιατόριο βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κορόιδα» πήγε να πιάσει μια ομάδα Γιαπωνέζων φοιτητών ένας εστιάτορας στη Βενετία χρεώνοντάς τους 1.100 ευρώ για τρεις μπριζόλες και μια πιατέλα τηγανητά ψάρια!

Οι νεαροί έπαθαν σοκ όταν είδαν το λογαριασμό την περασμένη Παρασκευή μετά το λιτό γεύμα τους -το οποίο συνόδευσαν με νερό- στο εστιατόριο Osteria da Luca, στην περιοχή Μερciere κοντά στην πλατεία του Αγίου Μάρκου.

«Είναι το τελευταίο μιας σειράς ανάλογων κρουσμάτων» αισχροκέρδειας, είπε ο εκπρόσωπος μιας οργάνωσης προάσπισης των δικαιωμάτων των πολιτών, της April 25 Group. «Οι νεαροί, που είναι φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, κατήγγειλαν το συμβάν στην τοπική αστυνομία μόλις αποβιβάστηκαν από το τρένο», εξήγησε ο Μάρκο Γκασπαρινέτι.

Όσο για τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου; «Δεν θυμάμαι να είχα προβλήματα με Ιάπωνες πελάτες», δήλωσε όταν ρωτήθηκε για το «φουσκωμένο» λογαριασμό.

Τρεις φοιτήτριες από την ίδια ομάδα των Γιαπωνέζων είχαν πάει πρόσφατα να γευματίσουν σ’ ένα άλλο εστιατόριο της Πόλης των Δόγηδων, που έγινε πρωτοσέλιδο όταν ένας Βρετανός τουρίστας έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον δήμαρχο Λουίτζι Μπρουνιάρο καταγγέλλοντας αισχροκέρδεια. Οι τρεις νεαρές κλήθηκαν να πληρώσουν 350 δολάρια για τρία πιάτα ζυμαρικών στην Trattoria Casanova.

H οργάνωση April 25 Group προειδοποιεί ότι οι τουρίστες κινδυνεύουν ακόμη περισσότερο να πέσουν θύματα «αετονύχηδων» στην περίοδο του καρναβαλιού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιταλία Βενετία εστιατόρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ