Δύο φανταστικά πουλόβερ από τα H&M που πάνε σχεδόν με τα πάντα - iefimerida.gr

Δύο φανταστικά πουλόβερ από τα H&M που πάνε σχεδόν με τα πάντα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι κρύες ημέρες του χειμώνα χρειάζονται την κατάλληλη συντροφιά για να κυλούν πιο ευχάριστα. Μικρές λεπτομέρειες μπορούν να αλλάζουν την κάθε μας μέρα, χωρίς προσπάθεια.

Η μέρα ξεκινά συνήθως με την σπαζοκεφαλιά «Τι να φορέσω» και πολλές φορές νιώθουμε την έμπνευσή μας να στερεύει. Ενα ζεστό ρούχο που γίνεται χάδι για το σώμα, χαρίζοντάς μας στιλ, είναι η ιδανική επιλογή όταν ο καιρός δείχνει το κρύο του πρόσωπο και οι υποχρεώσεις μας κρατούν μακριά από το σπίτι για ώρες. Το πουλόβερ είναι το κομμάτι που ποτέ δεν μας απογοητεύει το χειμώνα και εμφανίζεται πάντα στην ντουλάπα μας την κατάλληλη στιγμή για να συμμαχήσει μαζί μας. Συνδυάζεται με όλα και είναι ίσως η πιο cozy επιλογή για τα πρωινά, χειμερινά μας outfit. Με το cigarette ή τζιν παντελόνι μας, το κολάν, την αθλητική φόρμα μας ή μια pencil φούστα μας βγάζει από τη δύσκολη θέση.

Στην αγορά θα βρείτε οικονομικές επιλογές που καλύπτουν κάθε ανάγκη μας για στιλ και ζεστασιά τα κρύα πρωινά του χειμώνα που δεν βρισκόμαστε στο σπίτι. Ξεχωρίσαμε δύο σικ, οικονομικά πουλόβερ από ένα brand που oι fashionista αγαπούν.

Δείτε δύο φανταστικά πουλόβερ από τα H&M που πάνε σχεδόν με τα πάντα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ H&M
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ