Πολάκης για συλλαλητήριο: Τον τόνο έδωσαν οι νοσταλγοί της χούντας - iefimerida.gr

Πολάκης για συλλαλητήριο: Τον τόνο έδωσαν οι νοσταλγοί της χούντας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, σχολίασε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που έλαβε χώρα χθες στη Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, ο κ. Πολάκης ανέφερε πως στο συλλαλητήριο συμμετείχαν 90.000-100.000 διαδηλωτές, τονίζοντας όμως ότι στα συλλαλητήρια του 1992 συμμετείχαν πολύ περισσότεροι.

«Συμμετείχε και κόσμος που δεν ήταν ακροδεξιός, αλλά τον τόνο έδωσαν νοσταλγοί της χούντας, τρελαμένοι του αρχαίου ελληνικού πνεύματος, οι ομάδες των μεταφερόμενων χρυσαυγιτών, ένα σκοταδιστικό τμήμα της εκκλησίας με Άνθιμους και Αμβρόσιους και βέβαια η προσπάθεια τμήματος της νέας δημοκρατίας να στήσει μια “σοβαρή Ακροδεξιά με φαήλους, σαμαράδες, γεωργιαδηδες” και στρατηγούς τύπου “ας φωνάξουμε ζήτω οι ειδικές δυνάμεις” με μια λογική τύπου “που είναι ένας λοχίας να μας σώσει”, έγραψε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

«Ο κ. Μητσοτάκης, έχοντας ξεμείνει από πολιτικά καύσιμα και βλέποντας τη χώρα να βγαίνει από το πηγάδι των μνημονίων, ενέτεξε την ιστορία της διαπραγμάτευσης με τα Σκόπια στο σχέδιο της αριστερής παρένθεσης ελπίζοντας σε “ατύχημα” στην κυβερνητική πλειοψηφία», σημείωσε στη συνέχεια.

Δείτε την ανάρτηση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ