Το τέλειο κόλπο για να αποθηκεύσετε τα σεντόνια σας [εικόνα] - iefimerida.gr

Το τέλειο κόλπο για να αποθηκεύσετε τα σεντόνια σας [εικόνα]

Το τέλειο κόλπο για να αποθηκεύσετε τα σεντόνια σας (Φωτογραφία: Shutterstock)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποθήκευση σε ντουλάπες και συρτάρια είναι για πολλούς μια δύσκολη υπόθεση, διότι θεωρούν πως δεν χωράνε όλα τα πράγματα μέσα σε αυτά.

Κάντε για παράδειγμα εικόνα τον χώρο που έχετε τα σεντόνια σας. Πανωσέντονα και κατωσέντονα το ένα πάνω στο άλλο και κάπου δίπλα οι μαξιλαροθήκες τους. Οταν θέλετε να πάρετε ένα σετ, πιθανότατα, σηκώνετε ένα ένα τα σεντόνια για να τραβήξετε αυτό που θέλετε και κάτι παρόμοιο κάνετε και με τις μαξιλαροθήκες.

Αυτό, όμως, μέχρι σήμερα, καθώς ο λογαριασμός House & Home Pride δείχνει το απόλυτο κόλπο για να οργανώσετε τα σεντόνια σας και είναι πανεύκολο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι βάλετε το πανωσέντονο και το κατωσέντονο μέσα στην αντίστοιχη μαξιλαροθήκη, ενώ κερδίζετε και χώρο! Ετσι, το σετ είναι μαζί και εσείς είστε η τέλεια νοικοκυρά ή ο τέλειος νοικοκύρης.

Tuck your matching sheet sets inside one of its own pillow cases to keep your linen closet organized! (via listotic) #hacks #organize pic.twitter.com/lFRQDfPSJs

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεντόνια τρόπος αποθήκευση κόλπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ