Επιμένουν τα χιόνια και το κρύο - iefimerida.gr

Επιμένουν τα χιόνια και το κρύο

Επιμένουν τα χιόνια και το κρύο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κλειστοί παραμένουν οι δρόμοι από το τελεφερίκ προς το καζίνο στην Πάρνηθα αλλά και στην Πεντέλη, από το 414 στρατιωτικό Νοσοκομείο έως τη διασταύρωση του Αγίου Πέτρου, καθώς εξακολουθεί να χιονίζει. Ωστόσο σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός θα βελτιωθεί σήμερα. Μάλιστα τα σχολεία αναμένεται να λειτουργήσουν σήμερα τα σχολεία στην Πεντέλη.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν σταδιακή βελτίωση του καιρού στις περισσότερες περιοχές, με τις χαμηλές θερμοκρασίες όμως να μην υποχωρούν ακόμα.

Στην Αττική το σκηνικό του καιρού περιλαμβάνει σήμερα ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις στα βόρεια προάστια και ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα υπόλοιπα. Σταδιακά από το απόγευμα όμως τα φαινόμενα θα περιοριστούν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ασθενείς χιονοπτώσεις μέχρι το μεσημέρι, οπότε και ο καιρός θα εμφανίσει σημάδια βελτίωσης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ