Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φόρεσε τις γόβες που η Κάρι Μπράντσο θα ήθελε να αποκτήσει - iefimerida.gr

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φόρεσε τις γόβες που η Κάρι Μπράντσο θα ήθελε να αποκτήσει

Splash / Ideal Image
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Kάρι Μπράντσο μπορεί να υπήρξε ένας φανταστικός χαρακτήρας, ωστόσο το αποτύπωμα που άφησε στον κόσμο της μόδας είναι υπαρκτό και επηρεάζει ακόμα τις απανταχού fashionista.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που ενσάρκωσε με ξεχωριστό τρόπο την ιέρεια του στιλ, Κάρι, ξέρει πολύ καλά πώς να προσθέτει τις απαραίτητες λεπτομέρειες στο outfit της ώστε να μην περνά ποτέ απαρατήρητη.

Δεν είναι δύσκολο να επιτύχεις μια stylish εμφάνιση στην καθημερινότητά σου όταν έχεις σύμμαχο την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου.

Μια πρωινή εμφάνιση δεν θα πρέπει να στερείται την απαραίτητη δόση λάμψης και χρώματος: αυτό η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ το ξέρει καλά.

Λίγο πριν μπει στο στούντιο για τα γυρίσματα της εκπομπής «Good Morning America» απαθανατίστηκε φορώντας ένα ζευγάρι σατέν γόβες που η Kάρι Μπράντσο θα ζήλευε, όμως δεν θα μπορούσε εύκολα να αποκτήσει γιατί είναι ήδη sold out.

Οι γόβες της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που θα ζήλευε η Κάρι Μπράντσο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σάρα Τζέσικα Πάρκερ γόβες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ