Ο «Salt Bae» θα αλατίζει τις μπριζόλες του στο Μανχάταν -Ο διάσημος Τούρκος άνοιξε νέο κατάστημα - iefimerida.gr

Ο «Salt Bae» θα αλατίζει τις μπριζόλες του στο Μανχάταν -Ο διάσημος Τούρκος άνοιξε νέο κατάστημα

Ο Salt Bae (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Μανχάταν θα αλατίζει πλέον, με το ιδιαίτερο τρόπο που τον έκανε γνωστό, ο πιο διάσημος... χασάπης του κόσμου.

Ο Νουσράτ Γκόκτσε, ή Salt Bae όπως είναι πιο γνωστός, άνοιξε στο κέντρο της Νέας Υόρκης το 13ο κατάστημα της αλυσίδας μπριζολάδικών του, Nur-Est. Σε έναν τοίχο υπάρχει η πιο γνωστή φωτογραφία του: με ένα λευκό T-shirt και τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου, το δεξί του χέρι σε V και απ' τις άκρες των δαχτύλων του πέφτει από ψηλά ένας μικρός καταρράκτης αλάτι.

Ο Νουσράτ γεννήθηκε στην Τουρκία κι έγινε χασάπης. Σήμερα, στα 35 του, είναι πλέον διάσημος. «Στην Τουρκία, το να είσαι χασάπης, είναι επάγγελμα χαμηλής κοινωνικής τάξης, υποτιμητικό. Τώρα, χάρη σε μένα, όλα τα παιδιά εκεί θέλουν να γίνουν χασάπηδες», δήλωσε στους New York Times.

Συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές του Glen and Co. Architecture για να ανοίξει το μπριζολάδικό του εκεί που παλιά ήταν το China Grill, στο κτίριο Black Rock CBS, στην 60 West 53rd St. Θα μπορεί να εξυπηρετεί 150 θαυμαστές - του ίδιου και της κουζίνας του - τους 80 από τους οποίους σε χώρο, έξω, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Το κρέας θα κόβεται δίπλα στο τραπέζι αυτού που έχει παραγγείλει και θα σερβίρει ο ίδιος ο Salt Bae.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Salt Bae Μανχάταν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ