Διπλοσάγονο: Φυσικοί τρόποι και επεμβατικές θεραπείες για να το εξαφανίσεις - iefimerida.gr

Διπλοσάγονο: Φυσικοί τρόποι και επεμβατικές θεραπείες για να το εξαφανίσεις

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aν ήδη από τον τίτλο κιόλας έσπευσες να αγγίξεις το σαγόνι σου ή να πάρεις το κινητό στα χέρια για να ελέγξεις και από το πλάι αν έχεις κι εσύ διπλοσάγονο, αυτό το άρθρο πρέπει να το διαβάσεις.

Το διπλοσάγονο είναι μία ατέλεια που φέρνει σε αμηχανία μεγάλη μερίδα γυναικών.

Υπάρχουν φορές που δεν είναι ορατό στον καθρέφτη, όμως είναι πολύ πιθανό να το δείτε σε μία φωτογραφία -ναι εκείνη που θέλετε να καταστρέψετε και να σβήσετε από παντού.

Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του. Οι αυξομοιώσεις του βάρους παίζουν και αυτές το ρόλο τους, όπως και ηκληρονομικότητα. Κάπως έτσι, δημιουργείται το ενοχλητικό διπλοσάγονο.

Η πρόληψη είναι σίγουρα το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας. Είναι οκ αν το έχεις και το σωστό είναι να αγκαλιάζουμε όλες μας τις ατέλειες και να ζούμε με αυτές. Αν, όμως, θες να το ξεφορτωθείς πάση θυσία υπάρχουν τρόποι.

Φυσικοί τρόποι και επεμβατικές θεραπείες για να εξαφανίσεις το διπλοσάγονο, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διπλοσάγονο ομορφιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ