Γαλλίδα πορνοστάρ: Μιλήστε στους γιους σας για το σεξ -Βαρέθηκα να το κάνω εγώ - iefimerida.gr

Γαλλίδα πορνοστάρ: Μιλήστε στους γιους σας για το σεξ -Βαρέθηκα να το κάνω εγώ

Η Νικίτα Μπελούτσι (Φωτογραφία: Instagram)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία Γαλλίδα πορνοστάρ κάλεσε τους γονείς να εκπαιδεύουν τους γιους τους καλύτερα για το σεξ, προκειμένου να σταματήσει να το κάνει η ίδια.

Η Νικίτα Μπελούτσι, σε ανάρτησή στο Twitter, εξήγησε ότι έχει βαρεθεί να δέχεται πρόστυχα μηνύματα από αγόρια ακόμη και 12 ετών, τονίζοντας ότι είναι δουλειά των γονιών τους να τους μάθουν αυτά τα πράγματα και να τους εμποδίζουν να μπαίνουν σε ιστοσελίδες ακατάλληλες για ανηλίκους.

«Μπούχτισα να εκπαιδεύω τα παιδιά σας. Σταματήστε να φορτώνεται τις ευθύνες σας σε εμάς», έγραψε. Συνέχισε τονίζοντας ότι η πρόσβαση σε πορνογραφικές ιστοσελίδες δεν ελέγχεται με την απαραίτητη αυστηρότητα. Και υπογράμμισε ότι δεν είναι σωστό να στέλνουν ανήλικα αγόρια μηνύματα σε πορνοστάρ, ζητώντας τους γυμνές φωτογραφίες ή ζητώντας να κάνουν σεξ.

Η Μπελούτσι στην ανάρτησή της συμπεριέλαβε και μερικά από τα μηνύματα που της έχουν στείλει. Ανάμεσά τους, ένα από 13χρονο αγόρι που δηλώνει θαυμαστής της και της ζητά γυμνές φωτογραφίες. Εκείνη του συνέστησε να διαβάσει τα μαθήματά του και να μην επικοινωνήσει ξανά μαζί της, αλλιώς θα ενημερώσει τους γονείς του!

Πηγή: Independent

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πορνοστάρ Νικίτα Μπελούτσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ