Bενιζέλος: Η κίνηση Πάγκαλου βοηθά τον προγραμματικό διάλογο - iefimerida.gr

Bενιζέλος: Η κίνηση Πάγκαλου βοηθά τον προγραμματικό διάλογο

Bενιζέλος: Η κίνηση Πάγκαλου βοηθά τον προγραμματικό διάλογο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Οι προτάσεις του κ. Πάγκαλου είναι πολύ ενδιαφέρουσες γιατί τροφοδοτούν τον προγραμματικό διάλογο ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών και της προσυνεδριακής διαδικασίας μετά την εκλογή νέας ηγεσίας». Αυτή είναι το σχόλιο συνεργατών του Ευάγγελου Βενιζέλου στην κίνηση Πάγκαλου.

Οι ίδιες πηγές έλεγαν, επίσης, ότι σε αυτή τη φάση δεν θα επιβιβεβαιώσουν τον αριθμό των υπογραφών που συγκεντρώνει η υποψηφιότητα του κ. Βενιζέλου, αλλά η προσπάθεια θα συνεχιστεί ως την έναρξη της συνδιάσκεψης, χωρίς πλαφόν. Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται ότι θα επικοινωνήσει προσωπικά με όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητα του.

«Η συλλογή υπογραφών», προσθέτουν οι συνεργάτες του, απαντώντας στις φήμες ότι ενδεχομένως να «παγώσει» αυτή η διαδικασία, «είναι μέρος της καταστατικής διαδικασίας που ομόθυμα και ομόφωνα συμφωνήθηκε να τηρηθεί στο ακέραιο. Προφυλάσει το κύρος της εκλογής και είναι το μέσο διαπίστωσης ότι μια υποψηφιότητα από δήλωση πρόθεσης ή εικονική καθίσταται πραγματική και υπεύθυνη», σημειώνουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ