Ετοιμάζεσαι για σκι; Iδέες για look που θα σε κρατήσουν ζεστή και κομψή - iefimerida.gr

Ετοιμάζεσαι για σκι; Iδέες για look που θα σε κρατήσουν ζεστή και κομψή

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό το Σαββατοκύριακο κανόνισε εκδρομή για σκι.

Αν ετοιμάζεσαι για εκδρομή στο βουνό, και ανυπομονείς για το πλούσιo και αφράτο χιόνι, αν είσαι από εκείνες που αγαπούν το σκι (είτε ξέρεις φιγούρες είτε όχι) είμαστε εδώ για σένα, οι προσωπικοί σου στυλίστες για να σου βρούμε τα κατάλληλα ski outfits.

To να φτιάχνεις βαλίτσα για το χιονοδρομικό μπορεί να είναι δύσκολο και περίπλοκο, ειδικά αν είναι η πρώτη σου φορά και λέξεις όπως μπατόν ή σλάλομ σου είναι εντελώς άγνωστες. Το κυριότερο και πιο προφανές είναι τα ρούχα που θα πάρεις μαζί σου στοski trip να μπορούν να σε κρατήσουν ζεστή. Πρώτα, λοιπόν, πρέπει να σκεφτείς πρακτικά αφού σε κανέναν δεν αρέσει να τουρτουρίζει όλη την ημέρα. Η ζέστη και η άνεση, όμως, δεν πρέπει να μπαίνουν εμπόδιο ούτε να λειτουργούν ανασταλτικά στη κομψότητα και στο στιλ σου. Αυτό που θες είναι κομμάτια που έχουν κάτι διαφορετικό και μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και σε ακραίες συνθήκες όπως το χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες. Ακόμα, μάθε τι πρέπει να αποφύγεις για να μην δείχνεις υπερβολική. Όλα τα απαραίτητα, τα dos αλλά και dont’s από τις πιο γνωστές fashion influencers που αγαπούν τα αθλήματα και παιχνίδια στο χιόνι και φυσικά μας δίνουν έμπνευση για τις δικές μας χειμερινές αποδράσεις στο χιόνι.

Iδέες για look που θα σε κρατήσουν ζεστή και κομψή, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σκι ΣΚΙ LOOK
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ