Ολυμπιακός: Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στηρίζουν τον Σφαιρόπουλο - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στηρίζουν τον Σφαιρόπουλο

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ημέρα μετά τη δεύτερη σερί βαριά ήττα εκτός έδρας στην Euroleague και στον Ολυμπιακό διαπιστώθηκε... ηρεμία και ψυχραιμία.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αν και είναι προβληματισμένοι και εκνευρισμένοι με το διασυρμό από τη Χίμκι στην Ρωσία, αποφάσισαν να στηρίξουν τον προπονητή και τους παίκτες. Πιο συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες των «ερυθρολεύκων», που είχαν το πρωί συνάντηση εφ όλης της ύλης με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, τον στηρίζουν απόλυτα και περιμένουν από την ομάδα να... απαντήσει στο παρκέ.

Στην προπόνηση ο προπονητής και οι παίκτες μίλησαν για την βαριά ήττα και πλέον άπαντες αναμένουν να βγει η αντίδραση. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν ισχύει η φήμη που κυκλοφόρησε και ήθελε τον Σφαιρόπουλο να υποβάλλει την παραίτησή του στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ