Στάινερ: Κανένας Αμερικανός οδηγός δεν κάνει για τη Formula 1 - iefimerida.gr

Στάινερ: Κανένας Αμερικανός οδηγός δεν κάνει για τη Formula 1

Φωτογραφία: F1
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψή του για τους πιλότους από τις ΗΠΑ εξέφρασε ο επικεφαλής της Haas, Γκάνθερ Στάινερ, αναφέροντας ότι αυτή την περίοδο, δεν υπάρχει κάποιος κατάλληλος.

Αυτή τη στιγμή η Formula 1 είναι ιδιοκτησία της Liberty Media, μιας αμερικανικής εταιρείας δηλαδή, έχει στο γκριντ τη Haas που και εκείνη είναι αμερικανική όμως δεν έχει κανέναν πιλότο από τις ΗΠΑ.

Ο επικεφαλής της μοναδικής αμερικανικής ομάδας στο άθλημα, σχολίασε «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανείς στις ΗΠΑ που να κάνει για τη Formula 1. Θα θέλαμε να έχουμε έναν μαζί μας, όμως δεν θα ήταν καλό για το σπορ να επιλέγαμε κάποιον που να μην μπορεί να είναι ανταγωνιστικός».

Ο τελευταίος Αμερικανός οδηγός στη Formula 1 ήταν ο Αλεξάντερ Ρόσι, που σήμερα είναι 26 ετών. Συμμετείχε σε πέντε αγώνες με τη Marussia/Manor όμως δεν κατάφερε να συλλέξει ούτε ένα βαθμό!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 haas σταινερ Αμερική οδηγός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ