Το νέο λουκ του Γουίλιαμ -Πλήρωσε 180 λίρες για να τον κουρέψουν γουλί [εικόνες] - iefimerida.gr

Το νέο λουκ του Γουίλιαμ -Πλήρωσε 180 λίρες για να τον κουρέψουν γουλί [εικόνες]

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τη νέα του κόμμωση (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που σχεδόν όλοι οι Βρετανοί ασχολούνται με τις ενδυματολογικές επιλογές της Μέγκαν Μάρκλ και την εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε να αλλάξει look.

Αντί να επιμείνει να διατηρήσει τα λιγοστά μαλλιά που το απέμειναν, πήρε την δραστική απόφαση να απαλλαγεί απ’ αυτά τελείως και να εμφανιστεί γουλί στις κάμερες. «Πρεμιέρα» με τη νέα του εμφάνιση αλά Γιουλ Μπρίνερ και Κότζακ έκανε ο 35χρονος γαλαζοαίματος κατά την επίσκεψή του σε παιδιατρική κλινική στο Λονδίνο.

Τι στοίχισε στον πρίγκιπα το νέο κούρεμα

Το νέο λουκ του Γουίλιαμ -Πλήρωσε 180 λίρες για να τον κουρέψουν γουλί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οι βασιλόφρονες πήραν φόρα στα social media κι όχι μόνον έπλεξαν το εγκώμιό του για το θάρρος του, αλλά θεώρησαν ότι με τη νέα κόμμωσή του ο Ουίλιαμ συγκαταλέγεται πλέον στους άνδρες εκείνους που θέλουν να δίνουν το προσωπικό τους στίγμα. Η σταδιακή αραίωση του τριχωτού της κεφαλής του πρίγκιπα ήταν επί σειράν ετών θέμα στα βρετανικά ταμπλόιντ, ενώ φαίνεται ότι δεχόταν συχνά και τα πειράγματα συγγενικών του προσώπων, μελών της βασιλικής οικογένειας. Όπως είπε μάλιστα ένας φίλος του στην εφημερίδα The Sun ο Ουίλιαμ απήυδησε με τις πλάκες που του έκανε για την καράφλα του ο αδελφός του, πρίγκιπας Χάρι κι έτσι πήρε απόφαση να κόψει τα σύριζα τα λιγοστά μαλλιά που του απέμεναν.

Τι στοίχισε το νέο κούρεμα; Ο Ουίλιαμ φέρεται να συμβουλεύτηκε τον προσωπικό κομμωτή της γυναίκας του, Κέιτ, τον Ρίτσαρντ Γουόρντ, ο οποίος τον παρέπεμψε με την σειρά του στον διάσημο hairstylist Τζόι Γουίλερ.

Το νέο λουκ του Γουίλιαμ -Πλήρωσε 180 λίρες για να τον κουρέψουν γουλί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο hairstylist Τζόι Γουίλερ επί το έργον

O Γουίλερ, στους πελάτες του οποίου συγκαταλέγονται μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Μάικλ Κέιν και ο Μπέρνι Έκλεστοουν (ο οποίος έχει στην κατοχή του τα δικαιώματα της Φόρμουλα 1), ανέλαβε να κουρέψει τον πρίγκιπα όχι με μηχανή -όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις- αλλά με ψαλίδι. Κι ο λογαριασμός; 180 λίρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών ΜΜΕ -ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τόσο λίγες τρίχες, συν τω ότι μάλλον δεν χρειάστηκαν πιστολάκι για στέγνωμα και... φορμάρισμα.

Το νέο λουκ του Γουίλιαμ -Πλήρωσε 180 λίρες για να τον κουρέψουν γουλί [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Στο Twitter οι περισσότεροι χρήστες έσπευσαν να επιδοκιμάσουν την τολμηρή επιλογή του πρίγκιπα. «Σεβασμός για τον αδελφό, πρίγκιπα Ουίλιαμ, που καλωσόρισε το ξυράφι. Υπέροχη η καράφλα, μωρό», έγραψε ένας -δεν ήταν πάντως ο Χάρι.

Ένας άλλος χάρηκε που η καράφλα του έγινε επιτέλους μόδα, αλλά ένας τρίτος βρήκε «τσουχτερό» τον λογαριασμό του κουρέματος: «Όσον αφορά στο κούρεμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο δικός μου μπαρμπέρης είπε ότι θα του έπαιρνε δέκα πένες»...

Το νέο λουκ του Γουίλιαμ -Πλήρωσε 180 λίρες για να τον κουρέψουν γουλί [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ