Πώς είναι να είσαι κόρη του Μπιλ Γκέιτς -Ιππασία και ταξίδια, ταξίδια, ταξίδια [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς είναι να είσαι κόρη του Μπιλ Γκέιτς -Ιππασία και ταξίδια, ταξίδια, ταξίδια [εικόνες]

Η Τζένιφερ Γκέιτς σε ιππικούς αγώνες. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς φροντίζουν να κρατούν μακριά από τη δημοσιότητα την προσωπική τους ζωή, αλλά αυτό δεν έχει σταματήσει την 21χρονη κόρη τους από το να μοιράζεται την προσωπική της ζωή στα social media.

Η Τζένιφερ Γκέιτς, μια καταξιωμένη ιππέας, μοιράζεται διάφορες φωτογραφίες από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια ενός πολύ ιδιαίτερου έτους.

Έγινε 21 ετών τον περασμένο Απρίλιο, πέρασε την Πρωτοχρονιά στο Κουβέιτ με τον φίλο της και ταξίδεψε στον κόσμο για ιππικούς αγώνες. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) στις 1 Ιαν, 2018 στις 3:07 μμ PST

Η Τζένιφερ, που κατατάσσεται 19η από την Ομοσπονδία Ιππασίας των Ηνωμένων Πολιτειών, λατρεύει τα ταξίδια, τόσο για διασκέδαση όσο και για αγώνες.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) στις 5 Νοέ, 2017 στις 2:16 μμ PST

Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού γεννήθηκε στη Μεντίνα της Ουάσινγκτον και βρίσκεται στο τελευταίο έτος των σπουδών βιολογίας στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) στις 21 Δεκ, 2017 στις 6:53 μμ PST

Όταν δεν σπουδάζει ή δεν κάνει αγώνες ιππασίας, ταξιδεύει με τον εδώ και ένα χρόνο σύντροφό της, τον Ναγιέλ Νασάρ, που είναι Αιγύπτιος. Ο Νασάρ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κουβέιτ και – όπως και η Τζένιφερ – σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Ωστόσο, ο Νασάρ έχει αποφοιτήσει από τις σπουδές του στη διοίκηση και οικονομία και είνια διάσημος άλτης.

Nobody rly knows whether our official ~dating anniversary~ is today or yesterday but that’s ok... happy to be yours every day

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) στις 14 Ιαν, 2018 στις 9:50 μμ PST

«Κανείς δεν ξέρει αν η επίσημη, πρώτη επέτειος της σχέσης μας, είναι σήμερα ή χθες αλλά δεν πειράζει. Χαρούμενη που είμαι δική σου κάθε μέρα» έγραψε η Τζένιφερ σε μία ανάρτηση στο Instagram τη Δευτέρα με τον φίλο της. Σε μια άλλη φωτογραφία, το ζευγάρι φαίνεται να χαλαρώνει σε μια πισίνα, ενώ τον Ιούνιο επισκέφθηκε με τον καλό της, το Άμστερνταμ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) στις 30 Ιούν, 2017 στις 12:52 πμ PDT

Βέβαια, η ζωή της Τζένιφερ δεν είναι μόνο ο σύντροφός της. Τον Ιούνιο συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μονακό, στο Μόντε Κάρλο. Φορώντας μια στολή, αποτελούμενη από λευκό παντελόνι και κόκκινο μπλουζάκι με μακριά μανίκια, ήταν έτοιμη να αγωνιστεί.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) στις 23 Νοέ, 2017 στις 7:50 πμ PST

Η Τζένιφερ μοιάζει εκπληκτικά με τη μητέρα της, Μελίντα, όπως και με τη μικρότερη αδερφή της, την Φοίβη, που είναι 15 ετών.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Katharine Gates (@jenniferkgates) στις 27 Ιούν, 2017 στις 2:20 πμ PDT

Η οικογένεια ταξιδεύει μαζί συχνά, αλλά η Τζένιφερ είναι αυτή που μοιράζεται τις πολυτελείς εμπειρίες της με τον κόσμο. Όπως το τριήμερο ταξίδι της με τον αγαπημένο της στο Κουβέιτ αλλά και ένα ταξίδι στην Αυστραλία που έκανε το 2016. Βέβαια, δεν αναρτά μόνο φωτογραφίες από τα ταξίδια της. Τον Νοέμβριο, παρουσίασε τα βραβεία που κέρδισε με τα άλογά της στο Λας Βέγκας. «Τρίτη και ένατη θέση στην έναρξη εδώ στο Βέγκας και ευχαριστώ θερμά την Λουίζ για όλη τη βοήθεια και υποστήριξη» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ