Θεοδώρα Τζήμου: «Θα ήθελα οι δαίμονές μου να πέσουν να κοιμηθούν για λίγο» - iefimerida.gr

Θεοδώρα Τζήμου: «Θα ήθελα οι δαίμονές μου να πέσουν να κοιμηθούν για λίγο»

Φωτογραφία: Πάνος Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oλοι οι ηθοποιοί θέλουμε να αρέσουμε, αλλά για μένα η διαδικασία της δουλειάς έχει μεγαλύτερη σημασία. Ανάλογα με τις ανάγκες σου τελικά πορεύεσαι.

Επειδή, σαν άνθρωπος, έχω ένα πρόβλημα συγκρότησης, ένοιωθα ότι μέσα στη δουλειά είχα μια άλλου τύπου συγκρότηση, την οποία προσπαθώ να μεταφέρω στη ζωή μου αλλά δεν τα καταφέρνω. Καμιά φορά νοιώθω ότι ζω πιο πολύ στη δουλειά παρά στη ζωή μου -αλλά το προσπαθώ. Μεγαλώνοντας νομίζω ότι όλο και πιο πολύ καθορίζεται η ζωή μου από τη δουλειά κι αυτό δεν το λέω μόνο για καλό. Δεν έχει να κάνει με θυσίες. Οσο πιο πολύ σε απασχολεί αυτό που κάνεις, κάτι θυσιάζεται έτσι κι αλλιώς, είτε με χαρά είτε με λύπη. Θα ήθελα να είχα ασχοληθεί πιο πολύ με τη ζωή μου, να έχω κάνει οικογένεια. Αλλά κάπως δεν έρχεται αυτό, δεν γίνεται. Είναι και ο χρόνος που αφιερώνω στο θέατρο -ό,τι δίνεις, παίρνεις».

Τελευταίως για να ζήσεις πρέπει να κάνεις τρία πράγματα μαζί -πας από παράσταση σε πρόβα και από πρόβα σε παράσταση. Είναι δύσκολο να βρεις χρόνο, να διαβάσεις ένα βιβλίο, να πας μια εκδρομή. Οσο περνάει ο καιρός οι φίλοι μου είναι όλο και πιο πολύ μέσα από το θέατρο. Εχω κρατήσει φιλίες από τα παιδικά μου χρόνια αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνω να τους βλέπω. Κι η φιλία είναι κι αυτή που διαπραγματεύεσαι συνέχεια...

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Θεοδώρας Τζήμου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ