ΝΔ: Η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες κατά Πολάκη για διαφθορά - iefimerida.gr

ΝΔ: Η κυβέρνηση να δώσει εξηγήσεις για τις καταγγελίες κατά Πολάκη για διαφθορά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI//ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΝΔ με ανακοίνωσή της ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση για τη χθεσινή κατάθεση του κ. Σταμάτη Πουλή στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία.

Πιο συγκεκριμένα, όπως τονίζει: «Η αποκάλυψη του προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ ότι η εταιρεία φύλαξης επιχείρησε να αποκτήσει παρανόμως αρχεία του Πρωτοκόλλου της υπηρεσίας με σκοπό αυτά να αλλοιωθούν από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κ. Πολάκη -εφόσον επιβεβαιωθεί- εκθέτει ανεπανόρθωτα την ηγεσία του υπουργείου». Αυτό τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ, αναφερόμενη στη χθεσινή κατάθεση του κ. Σταμάτη Πουλή στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την Υγεία.

«Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει εξηγήσεις για αυτήν τη σοβαρότατη καταγγελία και να μας απαντήσει αν όντως υπήρξε απόπειρα ενοχοποίησης του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας από τον κ. Πολάκη. Και προφανώς αναμένουμε από τη Δικαιοσύνη να διερευνήσει άμεσα αυτήν τη σοβαρότατη υπόθεση» πτοστίθεται στην ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ