Πώς πρέπει να μαγειρεύουν τα μακαρόνια όσοι έχουν διαβήτη -Ο τρόπος που μειώνει τα επίπεδα σακχάρου - iefimerida.gr

Πώς πρέπει να μαγειρεύουν τα μακαρόνια όσοι έχουν διαβήτη -Ο τρόπος που μειώνει τα επίπεδα σακχάρου

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aν μόλις ανακαλύψατε ότι το σάκχαρό σας είναι λίγο «τσιμπημένο» και ο γιατρός σας σας είπε ότι βρίσκεστε στα πρόθυρα του διαβήτη, θα πρέπει να έχετε πάντα κατά νου ότι η διατροφή σε συνδυασμό με την τακτική άσκηση είναι ο πιο καταλυτικός παράγοντας για τη ρύθμιση του σακχάρου σας.

Πρέπει λοιπόν να ξεχάσετε τη γλυκιά γεύση, τις πατάτες και τα μακαρόνια επειδή το σάκχαρό σας είναι ανεβασμένο; Οχι, λένε οι διατροφολόγοι αρκεί να ξέρετε πώς να τα εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή.

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν, ότι τα ζυμαρικά δεν... ενδείκνυνται για όσους αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με το σάκχαρό τους, αλλά πλέον οι απόψεις έχουν αλλάξει.

Το μήνυμα των διατροφολόγων προς τους διαβητικούς που λατρεύουν ταμακαρόνια και την ιταλική κουζίνα είναι απλό και πολύ πρακτικό.

Διαβάστε πώς πρέπει να μαγειρεύετε τα μακαρόνια αν έχετε διαβήτη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μακαρόνια διαβήτης επίπεδα σακχάρου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ