«Εδώ ο κόσμος καταρρέει, για τα χείλη μου θα μιλάμε;» -Η απίστευτη απάντηση της Τζέην Φόντα [εικόνες] - iefimerida.gr

«Εδώ ο κόσμος καταρρέει, για τα χείλη μου θα μιλάμε;» -Η απίστευτη απάντηση της Τζέην Φόντα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 80χρονη ηθοποιός πιάστηκε τις προάλλες από τον φωτογραφικό φακό να προσπαθεί να κρύψει τα χείλη της και το πρόσωπό της, στους δρόμους της Νέας Υόρκης, λίγο πριν μπει στο κτίριο των AOL Build Series, με ένα περίεργο τσιρότο στο στόμα.

Η Τζέην Φόντα θέλησε αμέσως να καθησυχάσει τους φαν της: «Θέλω να σας εξηγήσω τι είναι αυτό το τσιρότο», έγραψε και από το πλατό της εκπομπής «AOL Build Series» όπου βρέθηκε για να μιλήσει για την εκπληκτική σειρά στην οποία παίζει στο Netflix, Grace & Frankie, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις για το τι έγινε με τα χείλη της.

«Μου έβγαλαν έναν καρκινογενή ιστό από το χείλος», είπε και πρόσθεσε:

«Πίστευα ότι θα γιατρευόταν πριν την τηλεοπτική σειρά, αλλά εντάξει είναι. Επρεπε να σας το εξηγήσω, γιατί σπάνια βγαίνω στο δρόμο έτσι».

Οταν ο παρουσιαστής την συνεχάρη για το θάρρος που βρήκε να βγει στο δρόμο στην κατάστασή της, η Τζέην Φόντα απάντησε, ειρωνικά:

«Εδώ ο κόσμος καταρρέει, για τα χείλη μου θα μιλάμε;»

Netflix και βιοψία

Επειδή όμως βρίσκεται σε διαφημιστική εκστρατεία για την σειρά του Netflix Grace & Frankie, η ηθοποιός με τα δύο Οσκαρ πήγε στη συνέχεια και στην εκπομπή του Howard Stern. Ο παρουσιαστής έδειξε ανήσυχος για την κατάσταση της υγείας της και την ρώτησε αν θα κάνει βιοψία.

«Ναι, έκανα βιοψία, αλλά όλα είναι εντάξει».

Η Τζέην Φόντα επεσήμανε, επίσης, ότι «οι γιατροί αναγκάστηκαν να σκάψουν το κάτω χείλος», ώστε να βγάλουν τους καρκινογενείς ιστούς και γι'αυτό της τοποθέτησαν τσιρότο.

Μια γυναίκα αγωνίστρια

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Τζέην Φόντα πολεμάει τον καρκίνο. Τον Οκτώβριο του 2010, ενώ έκανε μια συνηθισμένη μαστογραφία, τα αποτελέσματα ανησύχησαν τους γιατρούς γιατί βρήκαν καρκινογενείς ιστούς στο στήθος της. Ευτυχώς για την σταρ, ο καρκίνος αντιμετωπίστηκε έγκαιρα και η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχημένη.

Εκείνη την εποχή, στο μπλογκ της, η ηθοποιός ευχαριστούσε θερμά τους φαν της:

«Οπως γράφηκε και στον Τύπο, φοβήθηκα αρκετά με έναν καρκίνο, όχι επιθετικό, στο στήθος μου, αλλά όλα πάνε καλά τώρα! Είμαι τόσο τυχερή. Αντιμετωπίσαμε αυτόν τον όγκο, ήταν στο στάδιο 1. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους και φαν μου γιατί μου έγραψαν όμορφα γράμματα. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέην Φόντα χείλη καταρρέει
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ