H BMW κατασκευάζει νέες εγκαταστάσεις δοκιμών στην Τσεχία για ηλεκτρικά και αυτόνομα μοντέλα - iefimerida.gr

H BMW κατασκευάζει νέες εγκαταστάσεις δοκιμών στην Τσεχία για ηλεκτρικά και αυτόνομα μοντέλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αυτόνομα και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που στο μέλλον, όχι στο τόσο άμεσο, θα κυριαρχήσουν, χρειάζονται και άλλες υποδομές.

Τόσο για τη χρήση τους όσο και για την εξέλιξή τους.
Έτσι η BMW θα κατασκευάσει νέες εγκαταστάσεις δοκιμών στην περιοχή Sokolv της Τσεχίας, η οποία απέχει μόλις 2,5 ώρες με το αυτοκίνητο από το κέντρο Έρευνας και Εξέλιξής της μάρκας στο Μόναχο.
Η έκταση των εγκαταστάσεων αυτών φτάνει τα 50 εκτάρια και οι υποδομές τους θα είναι ειδικά μελετημένες για την ηλεκτροκίνηση, την αυτόνομη οδήγηση και την ολοένα και μεγαλύτερη ψηφιοποίηση. Θα είναι έτοιμες στις αρχές της δεκαετίας του 2020, θα απασχολούν εκατοντάδες ανθρώπους και η επένδυση για τη δημιουργία τους ανέρχεται σε τριψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ.

Το συγκεκριμένο κέντρο θα είναι το τέταρτο της BMW στην Ευρώπη, μετά το Aschheim στο Μόναχο, το Miramas στη Γαλλία και το Arjeplog στη Σουηδία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BMW εργοστάσιο ηλεκτρικό αυτοκίνητο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ