O πρίγκιπας Χάρι τρολάρει την Μέγκαν -Ζητά από παιδιά να της δώσουν ομαδική αγκαλιά [βίντεο] - iefimerida.gr

O πρίγκιπας Χάρι τρολάρει την Μέγκαν -Ζητά από παιδιά να της δώσουν ομαδική αγκαλιά [βίντεο]

apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ θερμή ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν χιλιάδες κόσμου στο Κάρντιφ της Ουαλίας για τον πρίγκιπα Χάρι και την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Αμερικανίδα ηθοποιός επισκέφθηκαν το Κάστρο του Κάρντιφ, όπου συνάντησαν υψηλόβαθμους αξιωματούχους, αλλά και μαθητές που τους έδωσαν παραδοσιακά δώρα.

Αλλωστε της είχε υποσχεθεί ότι θα κάνουν επισκέψεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο πριν από το γάμο τους, ώστε να της δώσει την ευκαιρία να δει τη χώρα που θα γίνει πλέον το σπίτι της και να συναντήσει το λαό του.

Ο πρίγκιπας Χάρι λοιπόν θέλησε να τρολάρει την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ ζητώντας από πολλά παιδιά να της δώσουν μια ομαδική αγκαλιά και φυσικά το βίντεο έγινε viral καθώς οι Βρετανοί έχουν πάθει εμμονή με την ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο όπου ο πρίγκιπας Χάρι ζητά από πολλά παιδιά να δώσουν μια ομαδική αγκαλιά στην Μέγκαν Μαρκλ στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ αγκαλιά Πρίγκιπας Χάρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ