Υπόκλιση στον Αντετοκούνμπο: Πρώτος σε ψήφους από παίκτες του ΝΒΑ και ΜΜΕ για το All-Star Game! - iefimerida.gr

Υπόκλιση στον Αντετοκούνμπο: Πρώτος σε ψήφους από παίκτες του ΝΒΑ και ΜΜΕ για το All-Star Game!

Φωτογραφία: ΑΡ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το βράδυ της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου έγινε γνωστό ότι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρίσκεται στο All-Star Game του ΝΒΑ.

Και μπορεί σε συνολικές ψήφους να ήρθε δεύτερος, πίσω από τον «βασιλιά» Λεμπρόν Τζέιμς, ωστόσο αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους από παίκτες και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης!

Συγκεκριμένα, στο σύνολο ο Λεμπρόν πήρε την πρωτιά με 2.638.294, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μετρά 2.530.211 και να ακολουθούν οι Στεφ Κάρι με 2.379.494, Ντουράντ με 2.238.406 και Ίρβινγκ με 2.170.833.

Ωστόσο, ο Έλληνας σταρ ήταν πρώτος σε ψήφους από τους παίκτες του ΝΒΑ, καθώς συγκέντρωσε 226 ψήφους, έναντι 220 του Λεμπρόν και 204 του Κέβιν Ντουράντ.

Αλλά και σε ψήφους από τα media, ο Γιάννης πήρε τις περισσότερες ψήφους (99), «ισοβαθμώντας» με τον Λεμπρόν (πήρε επίσης 99 ψήφους), ενώ πίσω τους ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 98 και ο Ίρβινγκ με 96.

Οι ψήφοι των των οπαδών μετρούσαν σε ποσοστό 50%, ενώ των παικτών και των media μοιράστηκαν το υπόλοιπο 50%.

Έτσι, στις 18 Φεβρουαρίου θα δούμε τον «Greek Freak» να είναι βασικός στο All-Star Game του ΝΒΑ και το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι... με ποια ομάδα θα αγωνιστεί.

Οι αρχηγοί Ανατολής και Δύσης, Λεμπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι αντίστοιχα, θα επιλέξουν τους συμπαίκτες που θα τους πλαισιώσουν, χωρίς να υπάρχει περιορισμός Ανατολής - Δύσης, μετά την αλλαγή του φετινού All-Star.

Ήδη, πάντως, ο Στεφ Κάρι δήλωσε ότι θα πάρει τον Γιάννη στην ομάδα του, αφού δεν διακινδυνεύει να ξανακαρφώσει από πάνω του, όπως έκανε πέρυσι, ενώ θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον όλες οι επιλογές.

Βέβαια, αναμένεται η... απόφαση του Λεμπρόν, ο οποίος, ως πρώτος στην ψηφοφορία, θα επιλέξει και πρώτος, με τους δύο αρχηγούς να πρέπει να κάνουν τις 4 πρώτες επιλογές τους από τους 8 starters (τους βασικούς), δηλαδή τους Αντετοκούνμπο, ΝτεΡόζαν, Εμπίντ, Ίρβινγκ (Ανατολή), Κάζινς, Ντέιβις, Ντουράντ, Χάρντεν (Δύση). Στη συνέχεια, δε, θα επιλέξουν τους υπόλοιπους παίκτες (μη βασικούς), με τον Κάρι να επιλέγει πρώτος αυτή τη φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ