Οι αγρότες της Κρήτης ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις -Στήνουν μπλόκα - iefimerida.gr

Οι αγρότες της Κρήτης ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις -Στήνουν μπλόκα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι αγρότες της Κρήτης «ζεσταίνουν» τα τρακτέρ τους και ετοιμάζονται να στήσουν νέα μπλόκα.

Η αρχή αναμένεται να γίνει στις 24 Ιανουαρίου με το πρώτο μπλόκο να στήνεται στα Πραιτώρια, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Αστερουσίων, μετά την χθεσινή σύσκεψη του Παγκρήτιου Συντονιστικού Αγροτικών Συλλόγων στο Ρέθυμνο.


Στην σύσκεψη συζητήθηκαν οι αποφάσεις που πάρθηκαν από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων για την έναρξη των συντονισμένων κινητοποιήσεων στην Κρήτη, μεταξύ 22 και 28 Ιανουαρίου.


«Η μάχη αυτή για επιβίωση, μάχη που δε σταματήσαμε ποτέ, στρέφεται ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα που εφαρμόζονται στα πλαίσια της ΚΑΠ της ΕΕ, των μνημονίων, των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων, που μας οδηγούν στο ξεκλήρισμα», αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση των αγροτών.

«Απέναντι στο μπλόκο θα βρίσκονται κι αυτή τη φορά η κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα που στηρίζουν την ΚΑΠ, που ψηφίζουν και υλοποιούν τα μνημόνια. Οι μεγαλέμποροι, τα μονοπώλια και οι τραπεζίτες που εκμεταλλεύονται τον κόπο μας εξασφαλίζοντας κέρδη. Οι μεγαλοαγρότες – επιχειρηματίες που καιροφυλακτούν ν’ αρπάξουν τη γη και το βιός μας», σημειώνεται εν συνεχεία.

Πηγή: cretapost

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αγρότες Κρήτη μπλόκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ