Σούσουρο στις ΗΠΑ για το «τολμηρό» φιλί που έδωσε ο Τραμπ στην κόρη του, Ιβάνκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Σούσουρο στις ΗΠΑ για το «τολμηρό» φιλί που έδωσε ο Τραμπ στην κόρη του, Ιβάνκα [βίντεο]

Φωτογραφία: YouTube
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει προκαλέσει κατά καιρούς ποικίλες αντιδράσεις με τα αμφιλεγόμενα σχόλιά του για την ομορφιά της κόρης του, Ιβάνκα.

Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχει αποκαλέσει «μωρό» και «γλύκα»...

Και πριν από λίγες ώρες άφησε κατάπληκτους τους οπαδούς του σε συγκέντρωση στο Πίτσμπουργκ με το ασυνήθιστο για πατέρα προς κόρη φιλί που της έδωσε με ανοικτό το στόμα.

Σούσουρο στις ΗΠΑ για το «τολμηρό» φιλί που έδωσε ο Τραμπ στην κόρη του, Ιβάνκα [βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Η Ιβάνκα είχε κληθεί στο βήμα για να μιλήσει. «Η Αμερική μόλις τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί πόσο υπέροχη είναι το σχέδιό μας για τη φορολογική μεταρρύθμιση», τόνισε. Απαντώντας στην κόρη του ο Τραμπ αναφέρθηκε σ’ αυτήν γι’ άλλη μια φορά ως «μωρό» και στη συνέχεια της έδωσε ένα θερμό φιλί στο μάγουλο, προτού αποχωρήσει εκείνη από το βήμα.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος λατρεύει, ως γνωστόν, την 36χρονη Ιβάνκα και μετά την ορκωμοσία του τη διόρισε ως σύμβουλο στο Λευκό Οίκο. Όταν ρωτήθηκε για την Ιβάνκα στη διάρκεια συνέντευξης που είχε παραχωρήσει το 2005 στο περιοδικό Rolling Stone είχε πει: «Είναι, πραγματικά, το κάτι άλλο. Και πόσο όμορφη. Αν δεν ήμουν παντρεμένος και, ξέρετε, πατέρας της...»

Σούσουρο στις ΗΠΑ για το «τολμηρό» φιλί που έδωσε ο Τραμπ στην κόρη του, Ιβάνκα [βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Ανάλογα σχόλια είχε κάνει και στην εκπομπή “The View” του ABC έναν χρόνο αργότερα λέγοντας: «Αν δεν ήταν κόρη μου η Ιβάνκα, ίσως να έβγαινα ραντεβού μαζί της».

Σούσουρο στις ΗΠΑ για το «τολμηρό» φιλί που έδωσε ο Τραμπ στην κόρη του, Ιβάνκα [βίντεο]  | iefimerida.gr 2

Η πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς

Η πρώην πορνοστάρ, Στόρμι Ντάνιελς -κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ- που υποστήριξε ότι είχε σεξουαλική σχέση με τον Τραμπ το 2006, είπε ότι τη συνέκρινε με την κόρη του. Ο μεγιστάνας των ακινήτων φέρεται να είχε πει στην Ντάνιελς ότι «είναι όμορφη και έξυπνη, όπως η κόρη του ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα Τραμπ φιλί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ