Euroleague: Ματς-πρόκληση για τον Παναθηναϊκό, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας - iefimerida.gr

Euroleague: Ματς-πρόκληση για τον Παναθηναϊκό, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ματς-πρόκληση απόψε για τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «πράσινοι», μετά την πολύ καλή εμφάνιση -που όμως δεν έφερε τη νίκη- κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, στην Πόλη, υποδέχονται στις 21:15 (Novasports 1) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με στόχο την επιστροφή στις νίκες και την επαναφορά σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας ενόψει πλέι οφ.

Το ΟΑΚΑ θα είναι κατάμεστο, καθώς έχει ανακοινωθεί sold out από την Τετάρτη, και οι φίλαθλοι αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικό όπλο στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να διατηρήσει το εντός έδρας αήττητο φέτος (9/9) και να φτάσει στη 13η νίκη. Στα αγωνιστικά, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει και πάλι στη βοήθεια του Ματ Λοτζέσκι, που έχει ακόμη ενοχλήσεις στο πέλμα.

Από την πλευρά της, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έρχεται... με φόρα στην Αθήνα. Είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας (14-4), ενώ «έριξε» δύο σερί κατοστάρες σε Αρμάνι και Εφές. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στη διάθεσή του μόνο τον Λέο Βέστερμαν.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντάνιελ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague ΠΑΟ Παναθηναϊκός ΤΣΣΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ