Μπαρτζώκας: «Πνευματικά κουρασμένος ο Ολυμπιακός» - iefimerida.gr

Μπαρτζώκας: «Πνευματικά κουρασμένος ο Ολυμπιακός»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη σημασία της ευρείας νίκης επί του Ολυμπιακού, στάθηκε ο τεχνικός της Κίμκι, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν κουρασμένοι, κυρίως πνευματικά...

«Αν αναλογιστούμε ποιος ήταν ο αντίπαλος και τη διαφορά είναι μία μεγάλη και σημαντική νίκη, γιατί είμαστε στο β' γύρο της EuroLeague», είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός της Κίμκι και πρόσθεσε: «Ημασταν συμπαγείς στην άμυνα. Είναι σημαντικό ότι ευστοχήσαμε σε σουτ υπό καλές προϋποθέσεις.

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλά σήμερα... Φάνηκε πως ήταν κουρασμένος κυρίως πνευματικά. To σκορ άνοιξε και ο Ολυμπιακός δεν βρήκε αντίδραση. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες και τους προπονητές να γυρίσουν παιχνίδια έπειτα από δύο ημέρες. Δεν είναι κάτι.

Με την Λοκομοτίβ δεν είχαμε παίξει, πέρσι χάσαμε δύο ματς με την Μπαρτσελόνα και φέτος στον α' γύρο ηττηθήκαμε, όπως ηττηθήκαμε. Είναι σημαντική νίκη για την ομάδα μας. Εχουμε 11 νίκες και δεν έχουμε καν συμβόλαιο στην EuroLeague.

Εχουμε άλλες φιλοδοξίες σε σχέση με τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι μία από τις πέντε ομάδες που φιλοδοξούν να είναι στο Final Four. Για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό να είμαστε στην 8άδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Μπαρτζώκας Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ