Euroleague: Σάκος του μποξ ο Ολυμπιακός, ήττα (82-54) από την Χίμκι - iefimerida.gr

Euroleague: Σάκος του μποξ ο Ολυμπιακός, ήττα (82-54) από την Χίμκι

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε σάκο του μποξ μετατράπηκε για ακόμη ένα ευρωπαϊκό βράδυ ο Ολυμπιακός...

Μετά τους 32 πόντους στη Μπασκόνια την περασμένη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός έχασε απόψε με το βαρύ 82-54 για την 19η αγωνιστική της Euroleague.

«Πληρώνοντας» την τραγική του εμφάνιση στο πρώτο μέρος αλλά και την τρομερή ευστοχία της Χίμκι στο «τρίποντο» οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν εφιαλτικό βράδυ στη Μόσχα, γνωρίζοντας δεύτερη συνεχόμενη βαριά εκτός έδρας ήττα και υποχώρησαν στο 13-6. Εκτός τόπου και χρόνοι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο πρώτο μέρος, με τους Ρώσους να κάνουν ότι θέλουν στο παρκέ και να στέλνουν τη διαφορά ακόμα και στο +24 (49-25). Παρόμοια η εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Πειραιώτες να μην μπορούν να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί σε κανένα σημείο του ματς και ουσιαστικά να πετούν λευκή πετσέτα από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο.

Σβεντ με 19 και Τζένκινς με 16 προκάλεσαν τα περισσότερα προβλήματα στους ερυθρόλευκους, από τους οποίους διασώθηκαν μόνο οι Στρέλνιεκς και Ουίλντζερ με 10 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 28-14, 49-25, 65-38, 82-54

Χίμκι (Γιώργος Μπαρτζώκας): Σβεντ 19 (2), Χάνεϊκατ 6 (2), Βίαλτσεφ 3 (1), Ζαΐτσεφ, Μάρκοβιτς 7 (1), Μόνια, Γκιλ 7 (1), Τοντόροβιτς 4, Ζούμπκοφ, Αντερσον 8 (6 ριμπάουντ), Τζένκινς 16 (4), Τόμας 12 (2).

Ολυμπιακός (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Τολιόπουλος, Παπαπέτρου 4, Σπανούλης 5 (1), Μιλουτίνοφ 6, Στρέλνιεκς 10, Πρίντεζης 7, Παπανικολάου 2, Μάντζαρης 3 (1), Ρόμπερτς 2, Μπόγρης, Ουίλτζερ 11 (3), Τόμπσον 4

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Euroleague χιμκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ