Φονική «Φρειδερίκη»: Στους τέσσερις αυξήθηκαν οι νεκροί στη Γερμανία - iefimerida.gr

Φονική «Φρειδερίκη»: Στους τέσσερις αυξήθηκαν οι νεκροί στη Γερμανία

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στους τέσσερις ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από την καταιγίδα «Φρειδερίκη» που πλήττει από το πρωί με ιδιαίτερη σφοδρότητα την δυτική, κεντρική και νότια Γερμανία, με ανέμους των οποίων η ωριαία ταχύτητα ξεπέρασε τα 200 χλμ.

Μετά τον 59χρονο που καταπλακώθηκε από δέντρο στον κήπο του σπιτιού του στο Έμεριχ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, ένας 28χρονος πυροσβέστης έχασε τη ζωή του σε επιχείρηση απεγκλωβισμού στην Θουριγγία, ενώ ένας οδηγός φορτηγού σκοτώθηκε όταν ο άνεμος παρέσυρε στο αντίθετο ρεύμα το όχημά του που κινείτο σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Λίπσταντ της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Ένας ακόμη οδηγός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που προκλήθηκε από τον ισχυρό άνεμο στον αυτοκινητόδρομο Βερολίνου-Δρέσδης, στα σύνορα Βρανδεμβούργου-Σαξονίας.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία κακοκαιρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ