Πώς μπορούν να γίνουν δικά σου με 25 δολάρια φορέματα DVF, Stella McCartney και Rossie Assοulin [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς μπορούν να γίνουν δικά σου με 25 δολάρια φορέματα DVF, Stella McCartney και Rossie Assοulin [εικόνες]

Με μαύρα φορέματα εμφανίστηκαν οι ηθοποιοί στις Χρυσές Σφαίρες. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κόκκινο χαλί στις Χρυσές Σφαίρες του 2018 τα είχε όλα: Λάμψη και διασημότητες αλλά με μια μεγάλη διαφορά – σχεδόν όλοι φορούσαν μαύρα.

Πώς μπορούν να γίνουν δικά σου με 25 δολάρια φορέματα DVF,  Stella McCartney και Rossie Assοulin [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες εμφανίστηκαν με μαύρα ρούχα για να υποστηρίξουν το Time’s Up, μια οργάνωση που ιδρύθηκε νωρίτερα αυτό το έτος από 300 γυναίκες που ασχολούνται με τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το θέατρο και θέλουν να καταγγείλουν την σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας.

Η Νικόλ Κίντμαν. Φωτογραφία: AP

Τώρα, ο γίγαντας των εκδόσεων, το Conde Nast – γνωστό για τα περιοδικά Vogue και Vanity Fair – συνεργάζεται με το Time’s Up και το eBay για να βγάλουν σε δημοπρασία κάποια από τα μαύρα φορέματα και τα σμόκιν που φορούσαν οι διασημότητες στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών.

Πώς μπορούν να γίνουν δικά σου με 25 δολάρια φορέματα DVF,  Stella McCartney και Rossie Assοulin [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η δημοπρασία, φυσικά, θα συγκεντρώσει τα χρήματα για το Time’s Up.

Η Μέριλ Στριπ στις Χρυσές Σφαίρες. Φωτογραφία: AP

Οι δημοπρασίες θα διεξαχθούν στο eBay την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου στις 5 μ.μ. (ώρα Γκρίνουιτς).

Μεταξύ των φορεμάτων περιλαμβάνονται αυτά που φορούσαν οι Ρις Γουίδερσπουν, Νικόλ Κίντμαν, Μαργκό Ρόμπι και Μέριλ Στριπ.

Πώς μπορούν να γίνουν δικά σου με 25 δολάρια φορέματα DVF,  Stella McCartney και Rossie Assοulin [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Όλα τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο Νομικό Ταμείο Προστασίας του Ζtime’s Up, το οποίο καλύπτει την νομική υποστήριξη των γυναικών που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο εργασίας και που δεν έχουν τα χρήματα ή τα μέσα για να ζητήσουν νομική συμβουλή ή υπεράσπιση.

Η ηθοποιός Βαϊόλα Ντέιβις. Φωτογραφία: AP

Πώς μπορούν να γίνουν δικά σου με 25 δολάρια φορέματα DVF,  Stella McCartney και Rossie Assοulin [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Όποιος θέλει να συμμετάσχει αλλά πιστεύει πως δεν μπορεί να διαθέσει ένα μεγάλο ποσό για να αγοράσει ένα φόρεμα διάσημου σχεδιαστή. Θα υπάρχει μία κλήρωση με λαχεία αξίας 25 δολαρίων, όπου οι κάτοχοι αυτών των λαχνών μπορεί να κερδίσουν φορέματα που σχεδίασαν οι Stella McCartney, η Diane von Furstenberg και η Rosie Assoulin. Αν κερδίσει ο λαχνός σας, μπορείτε να επιλέξετε ποιο από τα τρία φορέματα θέλετε.

Η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν. Φωτογραφία: AP

«Στο Conde Nast πάντα πιστεύαμε στη σημασία της ταχείας δράσης για τη στήριξη της ουσιαστικής κοινωνικής αλλαγής» δήλωσε η Άννα Γουίντουρ, καλλιτεχνική διευθύντρια της Conde Nast και αρχισυντάκτρια της Vogue.

«Μέσω αυτής της δημοπρασίας που τροφοδοτείται από το eBay για φιλανθρωπικούς σκοπούς και αξιοποιώντας τόσο την μόδα όσο και τον ακτιβισμό, ελπίζουμε πως τα μαύρα φορέματα που φορέθηκαν στις φετινές Χρυσές Σφαίρες, θα συγκεντρώσουν κεφάλαια για την πρωτοβουλία του Time’s Up, και θα βοηθήσουν στην υποστήριξη των ιστοριών και των φωνών εκείνων που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακομεταχείρισης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ