«Λόλα, να ένα γεύμα»! Νέο σποτ Τσίπρα διαφημίζει τα σχολικά γεύματα [βίντεο] - iefimerida.gr

«Λόλα, να ένα γεύμα»! Νέο σποτ Τσίπρα διαφημίζει τα σχολικά γεύματα [βίντεο]

Για τα σχολικά γεύματα το νέο βίντεο του Mαξίμου/ Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σχολικά γεύματα στα Δημοτικά σχολεία είναι το θέμα του νέου βίντεο που δημοσίευσε το Μαξίμου για την προβολή του κυβερνητικού έργου.

Το βίντεο είναι διάρκειας 1' και 13" και παρουσιάζονται εικόνες από την παρασκευή και διάθεση γευμάτων στους μαθητές αλλά και τα οφέλη που έχουν προκύψει από το πρόγραμμα της κυβέρνησης.

Μεταξύ των μηνυμάτων που προβάλλονται είναι:

-130.000 μαθητές των δημοτικών σχολείων τρώνε σωστά.

-Υποχωρεί η παιδική παχυσαρκία.

-Η Μεσογειακή διατροφή μεγαλώνει γερούς οργανισμούς.

-Οι θέσεις εργασίας στον τομέα της σίτισης αυξάνονται.

Σημειώνεται ότι στο βίντεο δεν «πρωταγωνιστεί» ο πρωθυπουργός όπως στο προηγούμενο με το κοινωνικό μέρισμα, αλλά κλείνει με τον ίδιο να λέει «ήταν δίκαιο έγινε πράξη»

Το βίντεο του Μαξίμου ανήρτησε ο πρωθυπουργός στον λογαριασμό του σχολιάζοντας:

«Σε περισσότερους από 130.000 μαθητές Δημοτικών σχολείων επεκτάθηκε το 2017 το επιτυχημένο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων. Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά να προσηλώνονται στο σχολείο τους και την πρόοδό τους, απερίσπαστα από τον δύσκολο αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι γονείς τους.»

Σε περισσότερους από 130.000 μαθητές Δημοτικών σχολείων επεκτάθηκε το 2017 το επιτυχημένο πρόγραμμα σχολικών γευμάτων. Στόχος μας είναι όλα τα παιδιά να προσηλώνονται στο σχολείο τους και την πρόοδό τους, απερίσπαστα από τον δύσκολο αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι γονείς τους. pic.twitter.com/V8OPlJ2w1p

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σχολικά γεύματα Μαξίμου σποτ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ