5 φυσικά συστατικά που λειτουργούν ως superfoods για το δέρμα - iefimerida.gr

5 φυσικά συστατικά που λειτουργούν ως superfoods για το δέρμα

Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθαρό και απαλό δέρμα που εκπέμπει υγεία: αυτό που κάθε γυναίκα επιδιώκει με τις beauty επιλογές της και της χαρίζει έξτρα πόντους αυτοπεποίθησης.

Η επιδερμίδα καθρεπτίζει σε μεγάλο βαθμό το πόσο εύρυθμα λειτουργεί ο οργανισμός μας, πόσο το στρες μας έχει επηρεάσει, πόσο φροντίζουμε τον εαυτό μας και πόσο ενυδατώνουμε το σώμα μας.

Σίγουρα, όταν βρίσκουμε το κατάλληλο προϊόν ομορφιάς από την αγορά -που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας μας-, αποκτάμε έναν δυνατό σύμμαχο στο στόχο μας. Πέρα από τα προϊόντα ομορφιάς που οι ειδικοί σε θέματα ομορφιάς μας προτείνουν, η φύση γίνεται και εκείνη με τη σειρά της ένας beauty expert και με προϊόντα που έρχονται κατευθείαν από εκείνη, μπορούμε να δούμε θεαματικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας.

Ποια φυσικά συστατικά λειτουργούν ως superfoods για την επιδερμίδα και μπορούν να καταπραΰνουν την ερυθρότητά της, να απαλύνουν την ξηρότητά της και να αποτελέσουν ασπίδα για εκείνη υπό οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες (σε συνδυασμό, βέβαια, με την χρήση των κατάλληλων beauty προιόντων και την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας νερού);

5 φυσικά συστατικά που λειτουργούν ως superfoods για το δέρμα, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ superfoods επιδερμίδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ