Καζακστάν: Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες -52 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί [εικόνες] - iefimerida.gr

Καζακστάν: Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες -52 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα επιβατικό λεωφορείο στο δυτικό Καζακστάν τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 52 άνθρωποι όπως αναφέρουν οι αρχές.

Το θανατηφόρο περιστατικό έλαβε χώρα σε αυτοκινητόδρομο στην περιοχή του Ακτάου του Καζακστάν που συνδέει την ρωσική πόλη Σαμάρα με την Σιμκέντ, μια πόλη στο νότιο Καζακστάν κοντά στην μεθόριο με το Ουζμπεκιστάν, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής Εκτακτης Ανάγκης του υπουργείου Εσωτερικών, Ruslan Imankulov.

Προ στιγμήν, δεν έχει διευκρινιστεί προς ποια κατεύθυνση κινούνταν το λεωφορείο, όμως η οδική αυτή αρτηρία αξιοποιείται ευρέως για την μεταφορά Ουζμπέκων οικονομικών μεταναστών από και προς την Ρωσία όπου συχνά εργάζονται σε κατασκευαστικά έργα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Από τους 57 επιβαίνοντες στο όχημα κατάφεραν να γλυτώσουν μόνο οι 5, δύο οδηγοί και άλλοι τρεις επιβάτες, οι οποίοι λαμβάνουν τις πρώτες βοήθειες.

Όλα τα θύματα ήταν πολίτες του Ουζμπεκιστάν, όπως επεσήμανε η Επιτροπή Εκτακτης Ανάγκης του Καζακστάν, ενώ το Υπουργείο στην ανακοίνωσή του δεν αναφέρει τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο λεωφορείο, αλλά τονίζει πως, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν προς το παρόν, το ατύχημα σημειώθηκε στις 10:30 τοπική ώρα (06:30 ώρα Ελλάδος).

Καζακστάν: Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες -52 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Καζακστάν: Λεωφορείο τυλίχθηκε στις φλόγες -52 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί [εικόνες] | iefimerida.gr 1



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ