Το πλοίο «Νήσος Χίος» κρύφτηκε σε κόλπο της Λήμνου για να γλιτώσει από τα 10 μποφόρ - iefimerida.gr

Το πλοίο «Νήσος Χίος» κρύφτηκε σε κόλπο της Λήμνου για να γλιτώσει από τα 10 μποφόρ

Πολλά προβλήματα από τους ισχυρούς ανέμους στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες / Eurokinissi: αρχείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πλοίο «Νήσος Χίος» που πραγματοποιεί τη γραμμή Λαύριο – Αι Στράτης – Μύρινα – Καβάλα βρέθηκε εν μέσω θαλασσοταραχής με ανέμους που έπνεαν στα 10 μποφόρ.

Προκειμένου να μην δημιουργηθεί κανένας κίνδυνος για τους επιβάτες , το πλήρωμα και το πλοίο ο καπετάνιος αποφάσισε να το.. κρύψει σε ένα όρμο στη Λήμνο μέχρι να πέσει λίγο η ένταση των ανέμων.
Συγκεκριμένα ο πλοίαρχος του πλοίου «Νήσος Χίος»αποφάσισε να μπει για ασφάλεια στον κόλπο του Μούδρου στη Λήμνο, αφού παρά τις προσπάθειες το πλοίο δεν κατάφερε να δέσει στο λιμάνι της Μύρινας. Ο 50 περίπου επιβαίνοντες με προορισμό τη Λήμνο παραμένουν στο πλοίο.
Σημειώνεται ότι, νωρίτερα σήμερα το πρωί, το ίδιο πλοίο δεν είχε καταφέρει να δέσει στο λιμάνι του ‘Αι Στράτη και συνέχισε το ταξίδι του προς τη Λήμνο.

Δεμένο στη Μυτιλήνη το «Νήσος Μύκονος»
Τ
ην ίδια ώρα στο λιμάνι της Μυτιλήνης βρίσκεται λόγω απαγόρευσης απόπλου το πλοίο «Νήσος Μύκονος» προερχόμενο από Καβάλα με προορισμό τη Χίο, τη Σάμο, την Ικαρία με κατάληξη τον Πειραιά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ