Ο Τζέραρντ Μπάτλερ απαντά: Τελικά ποια φιλά καλύτερα; Η Ανιστον ή η Τζολί; - iefimerida.gr

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ απαντά: Τελικά ποια φιλά καλύτερα; Η Ανιστον ή η Τζολί;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλοι αναρωτηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί ο Μπραντ Πιτ μπορεί να χώρισε την Τζένιφερ Άνιστον για τα μάτια της Αντζελίνα Τζολί.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ απαντά: Τελικά ποια φιλά καλύτερα; Η Ανιστον ή η Τζολί;  | iefimerida.gr 0

Σίγουρα όλοι μπορεί να σκεφτήκαμε αν η Αντζελίνα φιλάει καλύτερα από την Άνιστον. Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, που τόσο καιρό μας βασάνιζε, έδωσε ο διάσημος ηθοποιός Τζέραρντ Μπάτλερ.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ απαντά: Τελικά ποια φιλά καλύτερα; Η Ανιστον ή η Τζολί;  | iefimerida.gr 1

Ο 48χρονος Σκωτσέζος ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Watch What Happens Live» με παρουσιαστή τον Άντι Κοέν την Τετάρτη το βράδυ. Κατά τη διάρκεια της εκπομπή, πήρε μέρος στο παιχνίδι «Plead the Fifth» όπου ρωτήθηκε από τον 49χρονο οικοδεσπότη ποια από τις δύο ηθοποιούς φιλάει καλύτερα.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ απαντά: Τελικά ποια φιλά καλύτερα; Η Ανιστον ή η Τζολί;  | iefimerida.gr 2

Ο Μπάτλερ μπορεί να δίστασε αρχικά να δώσει την απάντησή του, ωστόσο το είπε: «Η Τζένιφερ Άνιστον. Αυτή νομίζω. Το ξέρω ότι μπορεί να σας εκπλήσσω».

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ απαντά: Τελικά ποια φιλά καλύτερα; Η Ανιστον ή η Τζολί;  | iefimerida.gr 3

Ο ηθοποιός φάνηκε μάλιστα να είναι αγχωμένος με την απάντησή του καθώς κουνούσε διαρκώς τα πόδια του, αλλά ο άλλος φιλοξενούμενος της εκπομπής, ο 50 Cent έδειξε ικανοποιημένος με την απάντηση, καθώς χαμογέλασε και είπε: «Όχι, όχι, αυτό είναι πολύ καλό!».

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ απαντά: Τελικά ποια φιλά καλύτερα; Η Ανιστον ή η Τζολί;  | iefimerida.gr 4

Ο διάσημος ηθοποιός που γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνεργάστηκε με την 48χρονη Άνιστον στην ταινία «Bounty Hunter» το 2010 και με την 42χρονη Τζολί στο « Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life» το 2003.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ απαντά: Τελικά ποια φιλά καλύτερα; Η Ανιστον ή η Τζολί;  | iefimerida.gr 5

Και οι δύο ηθοποιοί ήταν παντρεμένες με τον Μπραντ Πιτ – η Άνιστον από το 2000 έως το 2005 και η Τζολί από το 2014 – 2016.

Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έλεγαν μάλιστα πως η Τζολί «έκλεψε» τον Πιτ από την Άνιστον κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας « Mr & Mrs Smith» ενώ άλλοι ανέφεραν πως ήδη υπήρχαν σύννεφα στο γάμο τους προτού γνωρίσει ο Μπραντ Πιτ την Αντζελίνα Τζολί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ