Euroleague: Για το «διπλό» με αντίπαλο τη Χίμκι ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Euroleague: Για το «διπλό» με αντίπαλο τη Χίμκι ο Ολυμπιακός

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις δύο ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της Μακάμπι, ο Ολυμπιακός καλείται απόψε να «περάσει» από την έδρα της Χίμκι.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα (19:00, Novasports 2) και θέλουν να πετύχουν μια νίκη που ενδεχομένως να κρίνει πολλά όσον αφορά στην τελική κατάταξη.

Ο Ολυμπιακός, που έχει ρεκόρ 13-5, είδε τον Τζαμέλ ΜακΛιν να αγωνίζεται μόλις για περίπου δέκα λεπτά κόντρα στη Μακάμπι, αφού αποχώρησε τραυματίας στην έναρξη του δευτέρου δεκαλέπτου. Ο Αμερικανός φόργουορντ ταλαιπωρείται από ένα σφίξιμο στη μέση, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε, ωστόσο ακολούθησε την αποστολή στη Μόσχα, με τις πιθανότητες να αγωνιστεί να είναι υπέρ του.

Όσο για τη Χίμκι, που έχει ρεκόρ 10-8, προέρχεται από σπουδαίο «διπλό» στο Βελιγράδι, κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, και είναι «ανεβασμένη» ψυχολογικά. Η ρωσική ομάδα μετράει μία σημαντική απουσία, αυτή του Τόμας Ρόμπινσον, ο οποίος δεν έχει αποθεραπευτεί πλήρως από τον τραυματισμό του, με τον Σβεντ όμως να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Μιγκέλ Πέρεθ Πέρεθ (Ισπανία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euroleague Ολυμπιακός χιμκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ