Στο Θερμαϊκό αγκυροβόλησε τo πλοίο με τους 410 τόνους εκρηκτικών του Andromeda - iefimerida.gr

Στο Θερμαϊκό αγκυροβόλησε τo πλοίο με τους 410 τόνους εκρηκτικών του Andromeda

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον Θερμαϊκό Κόλπο αγκυροβόλησε, πριν λίγο το φορτηγό πλοίο «Καπετάν Χρήστος» με τους 410 τόνους εκρηκτικών από το «Andromeda».

Το ελληνικής σημαίας «Καπετάν Χρήστος» μεταφέρει τους 410 τόνους εκρηκτικών που παρέμειναν για μία εβδομάδα στο λιμάνι του Ηρακλείου, μετά την κατάσχεση του πλοίου «Andromeda». To «Καπετάν Χρήστος» που είναι πιστοποιημένο για μεταφορές επικίνδυνων και εύφλεκτων φορτίων, έφτασε γύρω στις 8 το πρωί στη Θεσσαλονίκη, αλλά λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή παραμένει μέχρι αυτή την ώρα στο κεντρικό αγκυροβόλι .

Μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα κατευθυνθεί σε σημείο εντός του λιμανιού, όπου και θα «δέσει» προκειμένου να ξεκινήσει η μεταφόρτωση των εκρηκτικών σε οχήματα. Τελικός προορισμός των εκρηκτικών φέρεται να είναι στρατόπεδο των Σερρών.

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ